Ultima actualizare: azi, 21:35
Locale

Trei benzi de circulație pe Golescu. Ce alte decizii a mai luat Comisia de Circulație

podul golescuComisia de Circulație a Primăriei municipiului Satu Mare a decis, în cadrul ședinței de astăzi, să instituie trei benzi de circulație pe Podul Golescu între orele 11.00 și 17.00, înspre intersecția Crinul. Vor fi amplasate zilnic balize, urmând să fie stabilit la fața locului de unde vor începe cele trei benzi. Decizia a fost luată tocmai pentru a fluidiza traficul pe acest pod în condițiile în care Podul Decebal se află închis de jumătate pentru reparații capitale. Măsurile vor fi aplicate începând de săptămâna viitoare. Primăria va anunţa exact data.

Comisia a mia stabilit că începând de sâmbătă va fi restricționată urcarea pe pod dinspre Micro 16. Adică va fi interzisă urcarea pe pod pentru cei care vor veni din cartier. De asemenea va fi interzisă întoarcerea în intersecţia de la Crinul.

7 comentarii

 1. Satmareanul Răspunde

  Deci daca nu urci pe pod din micro 16 si nu ai voie sa intorci in intersectie, ceea mai poasta decizie. Comisia aia stie despre ce este vorba acolo? Sau doar pe planse au vazut circulatia pe pod Golescu !!!

  • GIGEL Răspunde

   este o decizie normala, iesirea din cartier sa se faca pe strada Dunarii, doar ca nu este inca amenajata…

 2. Adrian Răspunde

  Domnilor de la comisia de circulatie, va rog revizuiti hotararea conform careia iesirea din micro 16 va fi interzisa pe pod. E INADMISIBILA o astfel de decizie. Ganditi-va ca Micro 16 este cel mai mare cartier ca nr de persoane, cartier care are doar doua iesiri cea de pe Brandusa, si rampa de pe pod. Nu puteti interzice iesirea din cartier pe rampa, deoarece ramane o singura cale de iesire, cea de pe Brandusa, daca nu deschideti circulatia pe sub pod pe strada Dunarii, si apoi pe Careiului, va fi un dezastru si va fi scandal. Nu puteti inghesui un cartier de mii de oameni pe o singura iesire !!!

 3. Spirit civic Răspunde

  Domnule primar nu-ti ridica un cartier precum 16 in cap prin decizii pripite. Nu se poate interzice iesirea din cartier pe pod, amenajati strada proiectantului cu strada dunarii macar la stadiu de drum pietruit si apoi se pot lua astfel de decizii pt inchiderea rampei de iesire.

 4. Micro 16 Răspunde

  Domnule primar Gabor K. va rog sa vedeti in ce stadiu se afla proiectul cu strada Proiectantului, proiect demarat de fosta administratie ( asfaltatea strazii, iluminat stradal, unirea cu strada Dunarii, Digului). Daca vreti sa intrati in istoria cartierului, va rog sa puneti in aplicare acest proiect care pentru cetatenii cartierului Micro 16 este VITAL. Inainte de terminarea mandatului domnul Coica a anuntat ca se demareaza proiectul cu strada Digului si unirea cu Proiectantului. Care este situatia ???

 5. Pop Ioan Răspunde

  De cind permite codul rutier intoarcerea in intersectii?Hai sa ne intoarcem si in mijlocul podurilor,pe treceri de pietoni marcate….Sau smecherii deja practica aceste reguli noi,facut de ei,pentru ei?Si politia hiberneaza.

  • Ion Răspunde

   Ea stai si citeste din carte. Recomand de la capitolul I pana la X. Apoi comenta, ca asa doar te faci de ras Pop Ioan. Ai permis de conducere? De cand ai luat permisul de conducere ai uitat 50% in loc sa mai pui langa cunostiinte. 🙂 Bravo! Romanii au talent! :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.