Ultima actualizare: azi, 22:59
Locale

Moonfellas (RO) și Acoustic Soul (BG), câștigătorii marelui premiu Street Music Festival 2016 (FOTO)

street music festival, last day (90)Moonfellas din Târgu Mureș și Acoustic Soul din Bulgaria sunt câștigătorii marelui premiu al Street Music Festival 2016.

Duminică noaptea s-a încheiat unicul Festival al Muzicii de Stradă din România, care s-a desfășurat în acest week-end la Satu Mare. Juriul festivalului i-a premiat pe cei care au încântat publicul sătmărean, prezent cu miile în aceste zile în centrul vechi al orașului. Manifestarea s-a dovedit – ca la fiecare ediție de altfel – una decentă, cu muzică diversificată pentru toate gusturile și de calitate, cu bună dispoziție și relaxare. Ultima seară s-a încheiat cu concertele celor de la Balcony Players din Olanda, care au ridicat publicul la dans, pentru ca la final să urce pe scenă membrii trupei Stema, muzica bucureștenilor fiind foarte bine primită de public.

street music festival, last day (18)

street music festival, last day (54)

După miezul nopții s-au anunțat câştigătorii celei de-a treia ediții a Street Music Festival 2016:

Premiul special de 500 de lei pentru orele întregi de muzică stradală a fost acordat formației Project Akusztik din Ungaria.

La categoria tinere talente din Satu Mare a primit premiu trupa Stereophonic. Votul publicului de pe facebook a fost acordat trupei sătmărene Outdoor Five, premiul fiind de 500 de lei, iar formația The Phoenix din Satu Mare a fost aleasă să participe la Festivalul Muzicii de Stradă din Veszprem, Ungaria.

street music festival, last day (67)

Premiul III în  valoare de 1000 de lei, oferit de Rolland Corp, s-a acordat artistului Cezar Hăbeanu din Dublin, Irlanda. Premiul II în valoare de 2000 de lei, oferit de Clinica Oftalmologică Vitreum, a fost acordat trupei Muligan Tree din Gheorghieni, România.

street music festival, last day (74)

Juriul nu s-a putut decide asupra unui singur câștigător al marelui premiu în valoare de 2000 de euro, oferit de GotecRom. Astfel, premiul a fost împărțit trupelor Moonfellas din Târgu Mureș și Acoustic Soul din Bulgaria.

Sponsorii evenimentului Street Music Festival 2016 au fost: DRÄXLMAIER Group, GotecRom, TransPink, Zes Zollner, AutoNet, Rosendahl Industrial, Goodwill Consulting, TBA Romania şi Roland Corp. Partener în comunicare DigiMobil, partenerii în organizare PRO Music Stage şi GerBog, iar invitaţii din alte ţări au fost găzduiți de Hotel Dana 2.

Un comentariu

  1. vlad.tepes Răspunde

    care-s bulgarii in poza ca nu i-a vazut nimeni la ochi? cam dubios pare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.