Ultima actualizare: azi, 12:15
Locale

Sătmăreanca Ioana Cheregi, cea mai bună actriță. Cine a decis asta

AutobahnActrița Teatrului de Nord Satu Mare, Ioana Cheregi, a fost desemnată, în urma votului publicului, drept „Cea mai bună actriță” de la Festivalul Internațional de Teatru Atelier din Baia Mare, care s-a desfășurat în perioada 26 iunie – 1 iulie.

Actrița Teatrului de Nord a fost distinsă pentru rolul jucat în piesa „Autobahn” (regia artistică Laura Moldovan). Actrița Teatrului de Nord s-a născut în Aleșd (județul Bihor) și a absolvit Universitatea de Arte Târgu Mureș în 2012, la specializarea „Artele spectacolului”, iar în perioada 2012-2014 a urmat cursuri de masterat în cadrul aceleiași instituții.

Începând din 2009, Ioana Cheregi a jucat în mai multe piese dintre care amintim: „Visul unei nopți de vară” (W. Shakespeare), „Nevestele vesele din Windsor” (W. Shakespeare), „Contra iubirii” (Esteve Soler), „Ivan Turbincă” (după Ion Creangă), „Autobahn” și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Moonfellas (RO) și Acoustic Soul (BG), câștigătorii marelui premiu Street Music Festival 2016 (FOTO)

Moonfellas din Târgu Mureș și Acoustic Soul din Bulgaria sunt câștigătorii marelui premiu al Street Music Festival 2016. Duminică noaptea...

Închide