Ultima actualizare: azi, 18:50
Locale

Primarul Kereskenyi a premiat cuplurile de aur ale Sătmarului (FOTO)

cupluri de aur Satu Mare3Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarul Doina Feher, a premiat astăzi, într-un cadru festiv, cuplurile de aur ale Sătmarului. Concret, a fost vorba despre trei cupluri care au împlicit 60 de ani de căsnicie, și 27 de cupluri care au atins 50 de ani de conviețuire împreună.

„Este un moment de respect al autorității locale pentru dumneavoastră, o mulțumire și un semn de solidaritate din partea municipalității. Dorim să înseninăm această clipă importantă din viața dumneavoastră cu acest mic cadou și, nu în ultimul rând, vă apreciez foarte mult pentru fidelitatea de care ați dat dovadă în viața dumneavoastră”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Vârstnicii au primit câte o diplomă de fidelitate și suma de câte 500 de lei din partea conducerii Primăriei Satu Mare. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de Căsătorii a Primăriei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doi sătmăreni au ajuns la spital în urma unui incendiu. Au fost intoxicați cu fum

În cursul serii de ieri, în jurul orei 19:07, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit de...

Închide