Ultima actualizare: azi, 16:42
DRM
Locale

Program de vară la Biblioteca Județeană Satu Mare

biblioteca-judeteanaBiblioteca Județeană, instituție publică de cultură subordonată Consiliului Județean Satu Mare, își restrânge programul cu publicul în perioada 4 iulie – 9 septembrie 2016, trecând astfel la programul de vară.

Astfel, toate punctele de servicii de la sediul central, Sala de lectură, Secția de împrumut pentru adulți și Secția de împrumut pentru copii, vor fi deshise pentru public, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 0900-1700. Filialele de cartier vor funcționa conform următorului program: Filiala nr. 1 și Filiala nr. 2 „Lucian Blaga”, în zilele de luni și miercuri de la 1200 la 1800; marți, joi și vineri de la 0900 la 1500, iar Filiala nr. 3, de la 0900 la 1500, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Reamintim copiilor și adolescenților faptul că începând cu 5 iulie și până la finele lunii august, Biblioteca Județeană Satu Mare derulează programul „BiblioVacanța”, cu activități creative și recreative. Cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției: www.bibliotecasatumare.ro, pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Petric a rămas interimar la PSD Satu Mare. Alegerile, programate pe 15 iulie

Alegerile pentru noua conducere a PSD Satu Mare au fost stabilite pe 15 iulie. Deputatul Octavian Petric a rămas în...

Închide