Ultima actualizare: ieri, 21:19
Locale

Propunere șoc: Retragerea Olimpiei din Liga II. Datorii de peste 800.000 de lei

olimpia - pancota1Situația la Clubul de Fotbal Olimpia Satu Mare este cât se poate de proastă în acest moment. Întrunită ieri în prima ședință, Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) Olimpiei a constatat că din suma de 2,5 milioane de lei alocată anual, la jumătatea anului s-au cheltuit deja 2 milioane de lei. În plus, clubul are datorii de 800.000 lei la diverse societăţi, transport, cheltuieli hoteliere, firme de securitate, dar şi la finanţele publice, ultima datorie însumând 194.000 lei.

Membrii AGA au făcut mai multe propuneri pentru a se face economii la club, printre care și reducerea salariilor jucătorilor sau renunțarea la cantonament înainte de meciurile de acasă.

Mai mult decât atât, reprezentantul Consiliului Județean în AGA, Jozsef Pinter, a propus chiar retragerea echipei din Liga a II-a. Propunerea nu a fost agreată de ceilalți membri, dar situația financiară a Olimpiei este cât se poate de dezastruoasă.

Tot în cadrul ședinței de ieri, fostul președinte al Olimpiei, Dan Băbuț, a fost eliberat din funcție, în locul lui fiind ales Zoltan Pataki. De asemenea, a fost reconfirmat și cuplul de antrenori Mircea Bolba – principal, Tiberiu Csik – secund.

În scurt timp se va constitui în prima ședință și Comitetul Director care-și va alege președintele, cele mai mari șanse avându-le Catrinel Raț. 

8 comentarii

 1. Sergiu Răspunde

  De ce ar fii o propunere gravă retragerea în liga a 3? Mai bine ar fii sa nu putem încheia campionatul si sa fim retrogradați în liga 5 județeană? Nu cred că se poate continua sezonul , echipa ar acumula foarte multe datorii dacă se continuă în liga 2 si atunci se riscă si un faliment ! Oricum în liga a 3-a am putea folosi multi juniori…pe cât se poate de grea decizia , eu zic ca este una f buna pt a continua cu Oly, decât sa riscăm o desființare…

  • pisti Răspunde

   E foarte buna propunerea. In liga a 3-a si construiti o echipa de tineri care vor sa joace nu numai sa ia banii de pomana. Sunt echipele de juniori, au antrenori inimosi, sa fie ajutati ei. “seniorii” sa se alinieze dupa Czik si la Drexlmeier este loc la banda!

 2. Marius Răspunde

  Olimpia? Adica unde era Babut manager si zicea ca e cel mai bun manager? Acum se afla adevarata fata a lui Stef Babut ALDE etc care au jefuit Satmarul, nu ziarul ala a lor de rahat, judetul.

 3. babut Răspunde

  Să înțelegem că cei de la galerie au avut dreptate în tot acest timp?

 4. ultras Răspunde

  Pinter, colegul de partid al lui babut, încearcă să-si scoată complicele basma curată. Daca facem un calcul simplu, la jumătatea anului, bugetul anual a fost depășit cu minim 4 miliarde de lei vechi. Adică super competentul manager, plătit gras de club si primărie s-a lăfăit în bani publici cum a vrut mușchiul lui. Eu zic să fie atrasă răspunderea administratorului,adică băbuț, si să aducă banii înapoi de acasă.

 5. fun Răspunde

  Oare o solutie nu ar putea fi transformarea datoriilor in actiuni care sa poata fi cumparate de doritorii/iubitorii de fotbal?

 6. un satmarean ! Răspunde

  Suntem noi prosti ca platim bani din buzunarul nostru sa tinem o echipa de amatori , cu salarii bune(aici ajutati de Babut sa jefuiasca clubul) !!! De ce sa ma duc pe stadion cand noi ne batem la retrogradare cu Sominii (populatie de 6000 suflete)…Am ajuns sub orice critica ! Prevad un faliment pentru Oly, oricum deja jucatorii importanti au plecat deja !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.