Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Șapte licee full după prima repartizare computerizată. Un candidat, nerepartizat

liceeDupă prima etapă computerizată, șapte licee din județul Satu mare și-au ocupat toate locurile. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, acestea sunt Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare, Colegiul Național “Ioan Slavici” Satu Mare, Colegiul Național “Doamna Stanca” Satu Mare, Liceul Teologic Ortodox “Nicolae Steinhardt” Satu Mare, Liceul Reformat Satu Mare, Liceul Teologic Romano-Catolic “Ham Janos” Satu Mare și Liceul Teoretic Negrești Oaș.

Din cei 1.671 elevi absolvenți ai clasei a VIII-a, înscriși pentru admiterea în învățământul liceal la unități de învățământ din județul Satu Mare, au fost repartizați 1.670, iar un elev a rămas nerepartizat. Au ocupat locuri în învățământul liceal din județul Satu Mare și nouă elevi proveniți din alte județe, care prin înscriere au avut această opțiune. De asemenea, 52 de elevi din județul Satu Mare au fost repartizați în învățământul liceal în alte județe.

În prima etapă de înscriere și admitere la învățământul liceal, cei 1.670 de elevi repartizați (1.661 elevi din județul Satu Mare și nouă elevi proveniți din alte județe) au ocupat 1.092 locuri în clase de la filiera teoretică, respectiv 578 locuri în clase de la filiera tehnologică.

În perioada 21-29 iulie 2016  va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați. Candidații care nu își depun dosarele de înscriere, se consideră retrași, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

 Pentru etapa a II-a de admitere în învățământul liceal sunt disponibile 290 locuri. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.