Ultima actualizare: azi, 11:58
Locale

Sătmărenii pot înlocui fotografiile cu statuete foto-realiste. Tehnologia 3D MiniMe, unică în România, se află la Satu Mare (FOTO)

statueteTimp de un secol, oamenii au avut la dispoziție fotografia pentru a imortaliza cele mai frumoase momente din viața lor. Acum sătmărenilor li se oferă mult mai mult decât atât. Li se oferă posibilitatea de a avea acasă, sau la birou, sau chiar de a face cadou, statuete foto-realiste atât cu ei cât și cu cei dragi lor. Tehnologia, care se află la Satu Mare, este unică în România, studioul unde sunt realizate statuetele va fi inaugurat mâine, iar pentru public va fi deschis începând de sâmbătă.

Studioul 3D MiniMe aduce pentru prima oară în România tehnologia 3D care utilizează fotogrametria.

”Cu alte cuvinte, facem trecerea de la fotografia 2D, cea obișnuită, la imaginile tridimensionale. Practic este vorba despre statuete foto-realiste care pot înfățișa momentele cele mai importante și cele mai frumoase din viața noastră cum ar fi ziua nunții, sarcina, mândria unei mame de a-și ține bebelușul în brațe, realizările copilului, pasiunile și hobby-urile. Practic tot ce este important pentru noi și pentru viața noastră. Aceste statuete le putem păstra pentru a ne reaminti momentele frumoase din viața noastră. Dar la fel de bine, pot reprezenta și un cadou inedit, unic, pentru cei dragi”, precizează proprietarul studioului 3D MiniMe, Mihaela Țolescu.   

Statuetele fotorealiste 3D MiniMe au dimensiuni începând de la 10 cm, ajungând până la 35 de cm, prețurile începând de la 450 de lei.

Studioul de fotogrametrie va fi inaugurat mâine, adică vineri, 15 iulie, iar pentru public va fi deschis începând de sâmbătă, 16 iulie.

”Îi așteptăm pe toți sătmărenii să viziteze studioul nostru, să vadă îndeaproape cum arată o astfel de statuetă 3D MiniMe și, de ce nu, să-și facă pentru ei și pentru cei dragi lor câte o statuetă foto-realistă 3D”, mai spune Mihaela Țolescu.

Studioul se află în Piața Libertății nr. 22 (lângă intrarea în fosta grădină de vară de pe strada Cuza Vodă), iar sătmărenii îi pot trece pragul începând de sâmbătă dimineața. 

2 comentarii

  1. florin Răspunde

    buna seara
    acest stiudiou foto exista numai in satul mare sau in taoata tara?

  2. florin Răspunde

    ca vreau sai fac un cadou nepoatei mele si nu stiu daca exista si in bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.