Ultima actualizare: azi, 12:50
Locale

Bolid furat din Italia, depistat la Petea

Chrysler_300C_Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un autoturism marca Chrysler, în valoare de 35.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În data de 17 iunie a.c., în jurul orei 18.30, s-a prezentat în P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român P. Cristian, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, conducând un autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Italia.

 Cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că în bazele de date autoturismul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 35.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Penitenciarul Satu Mare angajează gardieni. Ce condiții trebuiesc îndeplinite

Pentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul SATU MARE un număr...

Închide