Ultima actualizare: azi, 09:51
Locale

Penitenciarul Satu Mare angajează gardieni. Ce condiții trebuiesc îndeplinite

penitenciar-satu-marePentru încadrarea în corpul agenţilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul SATU MARE un număr de 4  posturi vacante de agent în sectorul operativ, bărbaţi;

Probele de concurs pe care candidații trebuie să le susțină sunt:

a) testare psihologică;

b) interviu;

c) probă sportivă de verificare a aptitudinilor fizice; 
d) probă practică de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului – nivelul I ;
e) proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor teoretice.

Persoanele interesate să își construiască un viitor sigur și o carieră de succes, sunt așteptate să își depună dosarele de concurs la sediul Penitenciarului SATU MARE până la data de 09 septembrie 2016 – ora 15:00.

Prin activitatea depusã, viitorii  agenți din sistemul administrației penitenciare vor avea posibilitatea de a face parte din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Detalii despre condiţiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi accesate pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse Umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Satu Mare, str. Mileniului nr.2 tel. 0261/715488/89, int. 229 și Site:http://anp.gov.ro/web/penitenciarul-satu-mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Parteneriat între instituțiile de cultură sătmărene și cele ucrainene

În cadrul bunelor relații existente între instituțiile de cultură din județul nostru și regiunea Zakarpatia din Ucraina în zilele de...

Închide