Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

Cea mai tare parcare la ştrand. S-a urcat cu maşina pe dig (FOTO)

parcare strand satu mareUn maramureşean a reuşit astăzi cea mai tare parcare făcută în ultima vreme în zona ştrandului din Satu Mare. Cum locurile de parcare sunt insuficiente, maramureşeanul s-a urcat cu maşina pe dig, la propriu, în iarba necosită, după care a plecat liniştit la ştrand să se răcorească. Fotografia a fost făcută în această după-amiază.

Se cunoaşte faptul că firma milionarului Vasile Ţânţaş, cea care a concesionat ştrandul pe o perioadă de 49 de ani, nu a realizat tot ce s-a obligat prin contract. Firma trebuia să amenajeze şi o mare parcare dincolo de dig, în zona inundabilă. Fostul primar, Dorel Coica, i-a dat un ultimatum în urmă cu vreo trei ani, însă bineînţeles că nu s-a întâmplat nimic.

Cu toate acestea, insuficienţa locurilor de parcare nu justifică parcarea autotuismelor pe unde se apucă, în orice fel de poziţie.

Un comentariu

  1. scarbit Răspunde

    Se putea sa nu fie MM? Astia pe unde merg numai paguba fac, praduiesc si distrug. Nu degeaba s-a urcat pe panta digului sa nu uite ca este la munte ca la ei si de regula astia au mintile rarefiate. Scarbe ordinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.