Ultima actualizare: azi, 21:25
Locale

Contrabandă în familie, cu BMW-ul. Mamă şi fiu, prinşi cu sacii de ţigări

tigari de contrabanda halmeuLa nivelul Serviciului Teritorial PF Satu Mare, s-a declanşat, vineri, o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

 Astfel, în jurul orei 22.30, a fost identificat în trafic, pe comunicaţia Odoreu-Băbăşeşti, un autoturism marca BMW, despre care se deţineau date că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Drept urmare, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de S. Ştefan., de 27 ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, fiind însoţit de către mama sa S. Carmen de 50 de ani, cu acelaşi domiciliu.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate şi în portbagajul maşinii trei saci cu ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor două persoane împreună cu maşina la sediul poliţiei de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

Drept urmare, în urma controlului amănunţit asupra autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 1.600 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

 Ţigările în valoare de 7.200 lei au fost ridicate în vederea confiscării,  autoturismul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Sursa: Poliţia de frontieră

Un comentariu

  1. Gabi Răspunde

    Mama acestui sofer e o infractoare ordinara. A ajuns să își implice propriul copil in activitățile ei infractionale. E in stare să spună orice numai ca sa scape. Vinde țigări de contrabanda de ani de zile in Odoreu. Să o aresteze odată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sute de sătmăreni la UNTOLD Cluj. Show-uri frenetice ale DJ-ilor internaționali (FOTO&VIDEO)

Sute de sătmăreni au invadat în aceste zile Clujul pentru a participa la renumitul festival UNTOLD 2016. Festivalul dedicat muzicii...

Închide