Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Kereskenyi readuce proiectul Lidl în Consiliul Local. Mici modificări

lidlRespins la ultima ședință la presiunea Bisericii, proiectul privind construirea unui magazin Lidl la Cap Pod Golescu, a fost reaqdus în discuție, astfel că primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a convocat din nou Consiliul Local. Față de proiectul inițial, a fost adusă o modificare, în sensul că va fi creată o perdea vegetală între magazin și Biserica ”Sfinții Constantin și Elena”.

Ședința de Consiliu Local, care va avea loc vineri, de la ora 14.00, are mai multe puncte pe ordinea de zi, însă cel mai important este ultimul, și anume ”Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei: Planul Urbanistic Zonal – „Construirea supermarket LIDL, amenajări accese şi parcaje, organizare de şantier, branşamente /racorduri la utilităţi, amplasare totemuri şi panouri publicitare, împrejmuire proprietate”. Amplasament: Satu Mare, Drum Carei. Iniţiator proiect: primar Kereskényi Gábor.”

6 comentarii

  1. Gabor bacsi, Răspunde

    O sa-si puna frunzele lor de maimutoi de jungla si o sa faca perdele.De ce nu se preocupa de proiectul mall-ului,pentru ca suntem singurul oras mediu-resedinta de judet din Romania care nu are un mall!!Hardughia lui Bud seamana cu Dragonul Rosu chinezesc,nicideum cu un mall!!

  2. Fara Cap Răspunde

    Dar nu!!!! Ce sa intamplat???

    Nu pleaca Lidl, parca amenintatu ca au unde sa construiasaca magazine in Romania daca nu se aproba proiectul de constructie.

    Aaaa, a fost doar o manevra sa isi atraga oamenii de partea lor si publicitate gratuita. Foarte bine ati facut, manipulati pana nu mai stiu pe ce planeta traiesc.

  3. laurentiu Răspunde

    kereskeni nu a vrut mall- doar si-a pus consilierii( PE FATA!) sa se abtina ca sa nu treaca proiectul! Brusc s-a razgandit?

    • Unu' Răspunde

      Mă, tu ești lingăul lui coi-ca dorel de sătmar?!?! Ați pierdut alegerile locale, so fuck-off!
      Marș înapoi în oltenia te împuțită!

      • oli Răspunde

        Ce fel de limbaj e acesta? Cei 7 ani de acasa lipsesc?
        Iar asta cu Oltenia deja m-am saturat de cate ori am citit-o, care este problema cu Oltenia sau Moldova sau cu alte parti ale Romaniei?! Sau problema este chiar Romania? Granita este aproape de Ungaria poti sa te duci la ei sa te muti, sa nu mai auzi de olteni, ca vad ca te deranjeaza foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.