Ultima actualizare: ieri, 19:26
Locale

În Piața de vechituri se vând CD-uri piratate. Jandarmii le-au confiscat

piata de vechituri Satu MareJandarmii continuă misiunile pe linia prevenirii şi combaterii comerţului cu produse contrafăcute.

Duminică, 7 august, în timp ce se aflau în patrulare pe raza municipiului Satu Mare, jandarmii sătmăreni au observat faptul că, în incinta ,,Pieţei de Vechituri” din municipiul Satu Mare, o femeie de aproximativ  35 de ani, oferea spre vânzare discuri optice care păreau a fi piratate.     

 În urma verificărilor, jandarmii au identificat-o pe Mihaela L. în vârstă de 39 de ani din Satu Mare, care oferea spre vânzare un număr de 162 bucăţi  discuri optice contrafăcute, din care 48 bucăţi tip CD şi 114 bucăţi tip DVD, care păreau a fi piratate. S-a luat măsura ridicării discurilor optice şi depunerea acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.

Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de  ,,oferirea spre vânzare de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 139 ^ 6, alin. 2, din Legea nr. 8 din 1996, dosarul urmând a  fi  înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IJJ Satu Mare

2 comentarii

  1. maimaremirarea Răspunde

    Nu e voie sa se vanda decat marfuri FURATE?

    • ady Răspunde

      Saraci umbla la containere si le gasesc aruncate in tomberon si sa faca si ei un ban cinstit si nu furand sau sa le pirateze ei ca habar nu au cum se pirateaza cd iurile!si alti ce merg fura de la oameni si vand lucruri furate aceiea nus depistati da na asta este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pompierii sătmăreni au intervenit la trei incendii și un accident rutier în aceste zile

În cursul acestui sfârșit de săptămână, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru stingerea a trei incendii şi la un...

Închide