Ultima actualizare: azi, 10:27
Locale

Piste de biciclete cu borduri în Satu Mare. Sătmărenii sunt revoltați (FOTO)

careiului1Recent refăcute, pistele de biciclete și trotuarele de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare arată, în principiu,frumos, cu o singură execpție, bordurile. La intersecția străzilor, cel puțin deocamdată, nu au fost făcute piste de urcare și de coborâre nici pentru pistele de biciclete, nici pentru trotuare, așa cum se poate vedea în fotografiile alăturate.

În aceste condiții, bicicliștii sunt nevoiți să coboare la fiecare stradă întâlnită în cale, iar mămicile care-și plimbă copiii în cărucioare fac eforturi semnificate de a urca și coborâ câte o bordură. Din loc în loc, au mai fost făcute unele improvizații. 

Fotografiile au fost făcute de o sătmăreancă supărată pe calitatea lucrărilor și sunt însoțite de următorul text:

”Cu siguranță că proiectantul și inginerii firmei executante au borduri în loc de creier!!!! Trotuare și piste de biciclete proaspăt renovate pe str. Careului”. 

Sătmărenii spun că ar fi bine ca aceste deficiențe să fie remediate pentru că prin zonă circulă și copii cu bicicletele și orcând se poate întâmpla un accident. 

10 comentarii

 1. Karlos Răspunde

  oare care esti tu … de tot te inspiri din grup …?

 2. Haaaaa Răspunde

  Majoritatea trotuarelor din orașul ăsta nenorocit au astfel de borduri și ce e mai grav e că se construiește in continuare la fel. Mamicile și bicicliștii se descurca ei cumva dar persoanele cu handicap aflate in cărucioare ce fac? Apelează la mila publicului, evident! Cu Coica nu aveam nicio speranța dar actualul primar speram sa fie mai vigilent în astfel de situații. Sper să nu mă fi înșelat? ??

 3. adr13 Răspunde

  Daca s-au receptionat astfel de piste, –si presupun ca da — atunci avem o comisie deosebit de competenta. Desigur, printr-o hotarare de consiliu s-ar putea imputa acestora cheltuielile necesare pentru modificarile ce trebuiesc facute. Daca , fac parte din cadrul politrucilor cu sustinere in partide, la sesizarea primarului o poate imputa Curte de Conturi. Ar fi nevoie sa fim mai fermi cu cei ce gresesc caci greselile lor deseori sunt de netolerat.

 4. Cineva Răspunde

  Singurul lucru care ramane de precizat fata de acest articol ar fi urmatorul:
  Din pacate sau din fericire drumul careiului este SANTIER.Lucrarile nu sunt finalizate si evident nici receptionate!Aceste diferente de nivel vor fi rezolvate(probabil vor ramane diferente de 1-2 cm) in momentul in care vor fi facute strazile laterale.
  Lucrez si eu in domeniu si ma intreb de ce inainte de a scrie porcarii in ziare acesti domni care se numesc jurnalisti nu adreseaza niste intrebari beneficiarului si constructorului???

 5. revoltat Răspunde

  La fel au facut si in Carpati 2 si in Micro 17!!! Rusine constructorului (adica Technic Asist) ca nu se gandesc la asa ceva si rusine fostei conduceri primarului, oare cand a facut contractul cu ei nu a existat caietul de sarcini sau nu a mai avut timp sa-l citeasca?

  • Cucu Răspunde

   Cine sa faca caiete de sarcini? Prieteni lui Coica de la primarie, hai las-o moarta.

 6. satmarean Răspunde

  Bordurile ciobite proaspat montate sunt conform proiectului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.