Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Un muncitor a căzut de pe schela bisericii de lângă Podul Golescu. Este în comă la spital

bisericaUn muncitor în vârstă de 45 de ani, angajat al firmei care execută lucrări la Biserica ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, aflată lângă Podul Golescu din municipiul Satu Mare, a căzut astăzi de pe o schelă de la circa 10 metri înălțime.  Impactul cu solul a fost foarte dur, astfel că în urma incidentului bărbatul a rămas în comă.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean. Din informațiile pe care le deținem, și în momentul redactării acestei știri bărbatul se află în comă, iar starea lui de sănătate este foarte gravă.

Bărbatul este angajat al firmei din Orașu Nou care execută lucrările la biserică, astfel că polițiștii și Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii accidentului de muncă. 

13 comentarii

 1. Pisti Răspunde

  In primul rand aia nu se poate numi schela,in strainatate ITM-ul de acolo nu accepta asa ceva in vecii vecilor amin ;vb unul care a lucrat cu asa ceva

 2. Cetatean Răspunde

  Sunt schele metalice, nu inteleg care e problema? Daca ar fi fost din lemn, iti dadeam dreptate.

  • Pisti Răspunde

   Ultima oara cand am vazut-o era de lemn si pare ca si in poza e de lemn

   • Fara Cap Răspunde

    Cica au primit niste schele metalice donatie din Polonia, au venit cu un camion albastru si galben

   • Cetatean Răspunde

    Omul a picat de pe schele metalice, acolo lucreaza mai multe firme in subantrepriza, poate unele firme au schele din lemn firma asta avea metalice.

 3. Fara Cap Răspunde

  Bine ii sta la preot, se vede ca Dumnezeu nu bate cu bota. Mai ieri facea p88a mare acuma sta cu capul ascuns in nisip ca strutul

 4. ION Răspunde

  Rău ați mai ajuns. Și când moare un om nevinovat comentați. Rușinică

  • Maria Răspunde

   Daca esti nevinovat cand tu te urci pe schela de cacao si fara masuri tehnice de protectie putem zice ca a fost nevinovat. Mai mult a fost inconstient decat nevinovat, sunt doua lucruri diferite.
   Oricum el va iesi cel care a gresit astfel picand teoria de nevinovatie.

 5. Karlos Răspunde

  Lucrările la biserica, în mare parte sunt făcute de către enoriași,popa îi prostește transformandu-i in slugi/sclavi,lucreaza cu ziua de dimineata pana seara,în schimbul muncii prestate le dă de mâncare și de băut alcool( restaurantul era amenajat în garajul spart recent) și promisiuni diverse …

 6. Pop Ioan Răspunde

  Dar Dumnezeul nu a avut grija de el?

 7. ursuletul Răspunde

  Azi toti muncitorii purtau casti de protectie.
  Interesanta si organizarea de santier nu e clar delimitata zona si printre utilaje muncitori stau si babele evlavioase pe bancute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.