Ultima actualizare: azi, 20:49
Locale

Podul Decebal la 5 săptămâni. Încă nu e gata prima parte

asfaltare podul decebal (2)Astăzi de împlinesc 5 săptămâni de când jumătate din Podul Decebal din municipiul Satu Mare a fost închis pentru reparații capitale. În mod normal, astăzi ar fi trebuit să fie încheiate și recepționate lucrările pe cele două benzi de circulație. Pentru că, inițial, s-a spus că este vorba despre 5 săptămâni pentru câte o parte.

Din păcate, însă, din motive mai mult sau mai puțin obiective, lucrările sunt întârziate. Nu trebuie să fi un mare specialist să-ți dai seama că lucrările de pe Podul Decebal, începute în urmă cu 5 săptămâni, nu vor fi terminate nici în următoarea săptămână. Abia a fost pus un strat de asfalt, iar astăzi muncitorii lucrau la montarea bordurilor trotuarelor. Foarte probabil că urmează stratul de uzură pentru partea carosabilă și asfaltarea trotuarelor plus cine știe ce alte lucrări mai trebuie făcute.

Din cauza problemelor tehnice apărute la pod, firma executatntă a mai primit încă o săptămână pentru a finaliza lucrările și rămâne de văzut dacă va reuși să se încadreze în noul termen.

În condițiile în care încă au fost demarate lucrările la cealaltă parte a podului, este foarte puțin probabil că în următoarele alte 5 săptămâni, adică până pe data de 21 septembrie, Podul Decebal va fi finalizat. Asta dacă firma constructoare nu recuperează substanțial din timpul pierdut la prima parte. Însă dacă ținem cont de faptul că astăzi, la ora 17.00, nu era niciun muncitor pe pod, atunci slabe șanse sunt.

6 comentarii

 1. Keresmereșcheni Răspunde

  Bătaie de joc pentru sătmăreni ! Firma de cacat si conducere de primărie de tot cacatul !
  Coica e de vina ! Giusi, Anderco, Ponta, etc.

 2. viorel Răspunde

  Demisia Gaborila Albu si Feherik sleahta udmrist o penelist o,circarii de serviciu din fostul consiliu local

 3. Fara Cap Răspunde

  Nimic anormal pana acuma, poate doar daca va tine asflatul mai mult de 2-3 ani si chiar si atunci putem zice ca este un miracol.

 4. yuy Răspunde

  olteanu chel o lasat orasul in rahat

 5. laurentiu Răspunde

  da-l dracu de pod, kereskeni, SA INCEAPA PARTIUM- PE BANII NOSTRI 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
INCREDIBIL! Stafie fotografiată în pivnița Cetății Ardud. Te trec fiorii (FOTO)

Incredibil. Un sătmărean pretinde că a fotografiat o stafie, cel mai probabil fiica principelui Rakoczi al II-lea, în pivnițele de...

Închide