Ultima actualizare: azi, 08:48

Locale

Primăria taie în carne vie. Zeci de oameni luau 3.000 de lei pe lună!

csm satu mare (05)Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că situaţia de la Clubul Sportiv Municipal va fi foarte atent analizată, precizând totodată că CSM nu este asociaţie de binefacere unde să fie angajaţi care nu au nicio treabă cu sportul şi care să aibă salarii pe lună la 3.000 de lei.

Clubul Sportiv Municipal nu este o asociaţie de binefacere. Acesta este un lucru pe care trebuie să îl înţeleagă cu toţi pentru că şi în momentul de faţă sunt unele secţii care nu au randament. Repet, decizia va rămâne la latitudinea Comitetului Director, dar această decizie trebuie să ţină cont că bugetul nu este unul fix şi trebuie corelat cu obiectivele. Trebuie să punem întrebări, care sunt obiectivele. Această decizie trebuie luată în maximum 30 de zile, deci în cursul lunii august, şi va fi asumată atât de Comitetul Director cât şi de municipalitate. Dar repet, nu se mai poate merge pe acea cale, pentru că transformăm CSM într-o asociaţie de binefacere, într-o entitate care oferă numai locuri de muncă pentru unii, alţii. Chiar zeci de oameni. În comparaţie, foarte mulţi ne-au atacat că am adus aici jucătoare de culoare. Da, aşa a fost când am jucat final four, sunt amintiri frumoase când baschetul sătmărean a jucat semifinala campionatului naţional al României.  Într-adevăr, am adus din WNBA pentru două luni de zile o americancă pentru 4.000 de dolari pe lună. Două luni a primit aceşti bani. Da, este o sumă mare. Dar vă întreb, dacă vorbim de sport, oare aceasta a fost o greşeală? Sau că au fost foarte mulţi care nu au nimic cu sportul şi timp de patru ani au primit 1.500, 2.000, 3.000 de lei net? Cred că ştim cu toţii răspunsul“, a declarat edilul.  

16 comentarii

 1. Gyula K. Răspunde

  Üdv
  Tedd a dolgod Polgármester úr, hisz ezért szavaztunk meg. Kifele a sok semmirekellővel….naplopoval.

  • Andreea Răspunde

   Nu se mai vorbeste romaneste?

  • Ion Răspunde

   @gyula, lua-i-asi limba-n p… ma bozgore, unde te trezesti? Bai fartati, voi v-o tare luati in cap!

   • Norick Răspunde

    Degeaba ajunge taranul in oras , tot mare taran ramane. Asfaltul nu-ti da cultura in plus… 🙂 😛 😀

  • netejoru vasile Răspunde

   oare chiar nu stii vorbi sau scrie romaneste? Ai postat pe un site in limba romana.Oare nu stiai asta?

   • Norick Răspunde

    Intrebarea mea este , oare tu “stii” in ce limba a scris individul ??? 😛 😀 🙂

    • netejoru vasile Răspunde

     Absolut intimplator da ,mama mea e unguroaica.

     • Norick

      Ma bucur ! Oare stie de comentariile tale super inteligente si plina de cultura ?? 😛 😀

 2. Sorin Răspunde

  Lasă,mai Gyula, că aveți și voi naplopo-i voștri…

 3. Gyula K. Răspunde

  Este ceva normal….sunt si intre unguri multi multi Naplopoi.
  Eu nici nu am luat problema ca si de una de nationalitate.

 4. Catalin Răspunde

  Dar BETIVUL de Fogel Vasile ce legatura are cu sportul???? Poate e bun la halbere!!

 5. matroz Răspunde

  Dar in foto de promovare a echipei de handbal,ce cauta?Poate il cauta pe Gabor ,ca si el este prezent.
  Imi dau seama din ce in ce mai mult ca ideile noului primar se potrivesc cu realitatea ca nuca in perete.Acuza nestiutorul numirile a tot felul de cetateni la cluburi aiurea!Dar nu tot politic au fost numiti si Fogel,Catrinel,Pataki si tot felul de antrenori.
  Mai nene primar,astia sunt platiti din impozite si taxe satmarene.Asa ca avem voie sa te intrebam,macar unde se putea ,de ce nu ai organizat concurs?Nu fugi de politica ,o aplici numai cand ai interes!Ce zici de o plangere penala???Te paste!!!!

 6. mirela Răspunde

  BANII PUBLICI trebuie sa fie ptr SATMARENI- la cat mai multe sectii nu ptr NEGRESE ca nu exista doar handbal si baschet ptr SATMARENI!!!

 7. soso Răspunde

  Tu vorbesti de bani Gabor? Dar cand erai presedintele Consiliului director si l-ai angajat pe Eles fara sa aiba nici o diploma doar un carnet de antrenor fals cum a fost? Eu si multi altii tot asteptam sa-si faca public carnetul de antrenor care sustine ca-l are legal si ca cel prezentat de ca ilegal e o facatura. Ne-a tot ametit cu tot felul de hartii fluturate pe ici pe colo si cu stagii de perfectionare din strainatate. Strainii nu stiau sa citeasca romaneste si daca si-au vazut banii de inscriere la curs l-au primit. Nu ne luati de fraieri!!!

 8. CSM Răspunde

  Gabor drago, cand ai inetrvenit pentru angajarea prietenului tau GERGELY, (scuzati daca am scris gresit numele),ca a ramas fara servici in Ungaria, cum a fost? In acea perioada sportivii nu primeau salar dar tu interveneai pentru prieteni ca de aveai CSM-eul la siflet!

 9. EXPRESS LOANS Răspunde

  Ai nevoie de un împrumut urgent? contactați-ne prin e-mail pentru informații despre serviciul nostru de împrumut. e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.