Ultima actualizare: azi, 16:59

Locale

Rezultate bune pentru pompierii sătmăreni la concursul din Bistrița

concurs pompieri (6)          În perioada 27-29.07.2016, în municipiul Bistriţa s-a desfășurat  Etapa a-III-a (Zonală) a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență Bistriţa-2016, concursuri la care au participat echipe din 5 județe, astfel: I.S.U. “BISTRIŢA” al judeţului Bistriţa Năsăud,  I.S.U.”POROLISSUM ”  al judeţului Sălaj, I.S.U.”AVRAM IANCU” al judeţului Cluj, I.S.U.” GHEORGHE POP DE BĂSEŞTI” al judeţului Maramureş și I.S.U. “SOMEŞ” al judeţului Satu Mare.

            Lotul inspectoratului nostru a fost compus din următoarele cadre: Cpt. Pintea Sebastian- conducător de lot; Plt. adj. Cardoş Gheorghe, Plt.maj.Huja Viorel, Plt. Mondoca Vasile, Plt.maj. Demian Marian, Plt.maj. Copcea Stelian, Plt. Matyas Adrian, Plt. Silaghi Ciprian, Sg. Maj. Hajdu Cristopher, Sg.maj. Magda Ionuț şi Plt.maj. Crişan Radu –concurenți.

Militarii s-au întrecut la următoarele probe de concurs: Scara de Fereastră, Pista cu obstacole pe 100 de metri, Ștafeta 4×100 de metri, Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

La finalul competiției în Clasamentul Individual Plt. maj. Demian Marian a obținut Locul I la toate cele trei probe individuale ale concursului (Scara de Fereastră, Pista cu obstacole pe 100 de metri și la Proba cumulată-Duel), calificându-se la faza Finală a Concursurilor care se va desfășura la Iaşi în luna septembrie.

 În clasamentul pe echipe, pompierii sătmăreni  au obținut Locul al II-lea  la Proba Scara de Fereastră, Locul al II-lea la Proba de Realizare a Dispozitivului de Intervenție la Motopompă, Locul al-III-lea la proba Ștafeta 4 x100 de metri, aceste rezultate clasându-i pe Locul II în Clasamentul General.

 

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.