Ultima actualizare: azi, 09:41
Locale

Șoferul unei mașini cu numere de Bulgaria, căutat. Este vinovat de producerea unui accident

teapaDupă ce mașina unui sătmărean a fost lovită în trafic de o alta cu numere de Bulgaria, șoferul acuzat că este vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei.

În aceste condiții, șoferul păgubit, Denis Vigh, a cerut ajutorul sătmărenilor pe Facebook pentru a-l afla pe șoferul vinovat cu mașina ce are numere de Bulgaria.

”Bună, aș avea nevoie de ajutor. După cum vedeți și în poză se prezintă un accident rutier. În data de 27.08.2016 , respectiv sâmbătă, în jurul ore 18:30, am fost lovit din spate de acest autoturism marca Mercedes cu numere de Bulgaria, în timp ce așteptam la trecerea de pietoni în zona strada Careiului, lângă Lebăda. Încercând să nu blocăm intersecția, am căzut de comun acord cu șoferul să parcăm la Lebăda, însă ajuns în parcare, acesta a fugit de la locul accidentului. Vă rog să distribuiți mai departe poza pentru a ajuta poliția să îl găsească pe vinovat și să plătească pentru actele săvârșite. Dacă aflați ceva, vă rpg să mă contactați. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor”, este apelul lui Denis Vigh.

Denis Vigh speră acum că, având ajutorul sătmărenilor, să-l depisteze pe șoferul vinovat și să facă plângere la Poliție împotriva acestuia. 

Un comentariu

  1. Marius Răspunde

    Totusi care este numele celui pagubit ?Denis sau David Vigh ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consilier din Primărie prins de ANI. Atribuia contracte firmei unde era acţionar

Agenția Națională de Integritate a constatat existența indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese de către Stîncel...

Închide