Ultima actualizare: azi, 08:43
Locale

Trei tineri i-au prădat casa unui oșan. Unul dintre ei era minor

hotiCasa unui cetățean din Negrești-Oaș a fost prădată de trei tineri, dintre care unul era minori. Aceștia au furat tot pe ce au putut pune mâna. 

Astfel, vineri dimineața, la ora 07.30, Poliţia oraşului Negreşti Oaş a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în noaptea de joi spre vineri, autori necunoscuţi au pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o locuință din Negrești Oaș, al cărei proprietar era plecat de la domiciliu, de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către poliţişti, au fost identificați hoții, aceştia fiind o minoră de 15 ani din Negrești Oaș, un tânăr de 25 ani din comuna Vama, respectiv un bărbat de 33 ani din com. Doba, sat Boghiș.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 4.000 lei, a fost recuperat în totalitate, autorii fiind cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Nebunie în Vama Petea. Cât timp se stă la coadă pentru a ieși din țară (FOTO)

Odată cu sfîrșitul perioadei de concediu în Occident (luna august), sătmărenii care lucrează în străinătate și care și-au petrecut vacanța...

Închide