Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Ziua Porților Deschise la Ambulanța Satu Mare. Activitatea se desfășoară într-un nou sediu reabilitat

ambulanta inaugurareCu ocazia Zilei Porților Deschise au fost recepționate lucrările noului sediu al Ambulanței Satu Mare, Gabriela Opriș, directorul Serviciului Județean, fiind emoționată că după șapte ani s-a reușit finalizarea acestor lucrări și astfel Ambulanța Satu Mare deține un spațiu decent pentru desfășurarea activităților medicale în serviciul sătmărenilor. Garajele vechi ale Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare nu aveau înălțimea necesară pentru ambulanțele de tip nou, iar acum spațiul a fost în totalitate refăcut. Totodată s-au mai reabilitat curtea și clădirea administrativă așteptându-se de această dată să se înnoiască și parcul auto cu noi mașini de intervenție.

La eveniment au fost prezenți, subprefectul Altfatter Tamas, președintele Consiliului Județean Pataki Csaba, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu și de la Ministerul Sănătății a fost prezent Melinte Petru, șef serviciu Medicină de Urgență, liderul național al Sindicatului Ambulanțierilor Gheorghe Chiș, managerul Ambulanței Cluj, Horea Simu, managerul Ambulanței Hunedoara, Filimon Valeria.

Fiind o zi de doliu național, festivitatea  a început cu un moment de reculegere pentru regina Ana, un exemplu de urmat având în vedere faptul că regina în perioada celui de-al Doilea Război Mondial era voluntar pe front pe mașinile ambulanței. Evenimentul a continuat cu intonarea imnului național și al ambulanței, ținându-se apoi  un scurt moment religios prin care noul sediu reamenajat  a fost sfințit.

7 comentarii

 1. Fara Cap Răspunde

  Emotionata, nu zau?!

  Ar trebui sa fie toti rusinati ca le-a trebuit 7 ani, tot atati ani cat le lipsesc lor din eductatie.

 2. Ghionoaie Răspunde

  Ce intelegi voi prin “nu aveau înălțimea necesară pentru ambulanțele de tip nou” iar mai apoi ” așteptându-se de această dată să se înnoiască și parcul auto cu noi mașini de intervenție”? Eu astept pe Stefut in poza…ca la fiecare inceputurii…

  • Fara Cap Răspunde

   “De tip nou” sunt dubele, ca inanite si la inceputul anilor ’90 au fost doar dacii break, alea erau “de tip vechi”.
   Ce sa faci? Daca nu ai cu ce, nu ai si gata.

  • Fara Cap Răspunde

   “De tip nou” sunt dubele, ca inainte si la inceputul anilor ’90 au fost doar dacii break, alea erau “de tip vechi”.
   Ce sa faci? Daca nu ai cu ce, nu ai si gata.

 3. Ioan Oprisan Răspunde

  Si Pa Pici unde e ? Nu a postat nici pe facebook nimic ?

 4. Ioan Răspunde

  Pai si Pa Pi Ci unde e ? nu a postat nici pe facebook nimic ?

 5. Miruna Răspunde

  Daca nu stiti va spun eu, SJA nu apartine de spital , iar Papici este la spital si Opris la ambulanta.Nu incurcati cele 2 institutii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un bloc cu 5 etaje se construieşte în Centrul Nou. Primele reclamaţii (FOTO)

Un bloc cu cinci etaje va fi construit pe str. Petru Bran, în spatele Şcolii Generale Constantin Brâncoveanu. Zilele trecute,...

Închide