Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident grav. Un motociclist s-a izbit de un Tir. Se zbate între viață și moarte la spital

accident motociclistUn cumplit accident de circulație, soldat cu rănirea foarte gravă a unui motociclist, s-a produs ieri după amiază în Săcășeni. Încă nu se cunosc circumstanțele, dar din primele cercetări reiese că motociclistul s-a izbit de un Tir.

La locul accidentului a fost solicitată o ambulanță, care a ajuns în circa 12 minute de la cerere. Motociclistul este găsit în stare foarte gravă, în stare de semi-conștiență, în șoc hemoragic cauzat de zdrobirea piciorului drept de la genunchi în jos.    

Dat fiind starea pacientului, echipajul Ambulanței solicită ajutorul echipajului SMURD-TIM, se face hemostaza prin aplicare de garou, se pansează și imobilizează pacientul, se asigură acces intra venos pe care se administrează lichide, apoi este transportat la întâlnirea cu echipajul SMURD –TIM.

Dupa preluare, pacientul a fost transportat urgent la UPU Satu Mare, apoi direct în sala de operație.

Cazul a intrat și în atenția poliției care au demarat cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul. 

UPDATE: Motociclistul accidentat are 44 de ani și este cetățean polonez. Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza faptului că motociclistul nu a adaptat viteza la condițiile de drum în curbă și s-a izbit violent de Tir-ul condus de un tânăr în vârstă de 27 ani, din localitatea Berveni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.