Ultima actualizare: azi, 14:58
Locale

Aceasta este conducerea Apaserv. Ce salarii au şefii

apaservVeniturile conducerii societății Apaserv au născut un real interes în mediul virtual, după acuzațiile aduse de consilierul județean Adrian Cozma. Salariile celor ce reprezintă conducerea SC Apaserv Satu Mare SA nu chiar mici, sau cel puțin aceasta este concluzia care se poate trage urmărind veniturile acestora.

Potrivit declarațiilor de avere pe anul 2015, directorul Dan Stegeran câștiga 6.042 de lei pe lună, în timp ce directorul adjunct Horea Mitrașca avea un salariu de 3.738 de lei lunar.

De asemenea, directorul economic Monica Fechete avea un salariu de 4.512 lei/lunp, directorul comercial Mirela Suciu – 4.541 lei/lună, directorul tehnic Ioan Leitner – 4.494 lei/lună, iar inginerul șef Matuz Bela – 4.527 lei/lună.

În aceste condiții nu trebuie să ne mai surprindă faptul că, potrivit celor afirmate de consilierul județean PNL, Adrian Cozma, la Satu Mare se plătește cea mai scumpă apă din Nord-Vestul României.

10 comentarii

 1. Bela Răspunde

  Nu va supărați dar cat considerați ca ar trebuii sa aiba salar un director?! Sincer mie mi se pare o suma de bun simt pt asa o funcție,nu este in nici un caz 10.000 de lei,sume fabuloase vehiculate de acest Cozma.Daca are salar mic lumea speculează ca fura pt ca nu este platit la înălțimea postului,daca are salar mare iar e problema pt noi.Ca si vânzător intr-un magazin,dar fara sa ai studii primesti 1500 de lei.In sfarsit vad salarii de bun simt pt pozițiile respective,fata de alte instituții din oras.

 2. escape Răspunde

  De acord la MAXIM cu tine. Pe mine ma revolta de exemplu salariile de 12,000 lei al directorului si sefilor de serviciu de la finantele locale….

  • oprea Răspunde

   Perfect de acord! Salarii nesimtite ca cei de la finantele locale, mai rar! Acel Drimus, pe care l-a uitat Dumnezeu in post, chiar nu-si merita banii, mai mult pune bete in roate si incurca contribuabilul, decat sa ajute! Sa nu mai vorbim de gradul de aroganta iesit din comun, pe care-l afiseaza fata de toata lumea. Nu e departe nici adjunctul, cu recuperarile! Acelasi gen de papagal plin de sine, care traieste pe niste sume exorbitante, la salar, departe de prestatia profesionala!

 3. TANAR ! Răspunde

  nu ma revolta salariile, ma revolta faptul ca institutia e umflata cu personal care nu lucreaza, e doar de forma acolo, pentru salar.

 4. info plus Răspunde

  Dan Stegerean – 12000 lei salar + delegatii peste delegatii cu amanta …., Florica Marchis si altele, si altele…

  Florica Marchis pupila lui Coica are salar de peste 7500 lei, odrasla fostului primar de la Tasnad, Mitrasca Horea salar de 6000 lei, cumnatul lui Coica vreo 3000 lei salar. Propun a se verifica salarii conform statului de plata, si nu al declaratiilor de avere.

  • Bela Răspunde

   Nu este adevarat ! Si TU stii foarte bine ! Daca dai nume înseamnă ca stii si adevarul ! Salariile sunt exact cele din declarațiile de avere,cine este prost sa faca fals in declarații domnule ?! HAIDE NU MAI INDUCEȚI IN EROARE CITITORII !

 5. marius Răspunde

  ati uitat de mirela suciu, sora lui govor, sotia fostului portar de la olimpia suciu

 6. cornel Răspunde

  Hai mah terminati va cu prostia asta oricat ati vorbi si comenta nu rezolvati problema si nu cunoaste ti nici 1% din adevar
  Cainii mor de drum lung si prostii de grija altora!!

 7. apa curge odata cu banii nostrii Răspunde

  D-le Stegerean va asteptam sa dati public explicatiile de rigoare complete si corecte care au dus facturile de apa-canal pe noi culmi?
  Aveti curaj, barbatie si sinceritate?

 8. Cetateanul X Răspunde

  Si eu sunt de acord ca facturile la apa in Satu Mare sunt exagerat de mari!!! Sa nu mai vobim de faptul ca se fura la facturi petru ca se baga la facturare la apa canal tot ce curge la robinet…ceea ce nu este corect. Multa lume isi uda florile de pe balcon zilnic, altii care stau la casa isi uda gradina si sunt multe si multe asftel de situatii. In starinatae exista contor separat pentru apa care se scurge la canal.
  Si eu am sentimentul ca ceva nu e in regula la Apaserv si ca se umfla facturile nejustificat de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.