Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Festivalul La Dâmburi, începe astăzi. Programul spectacolelor de azi și mâine

La Damburi (42)Aflat la cea de-a treia ediţie, festivalul La Dâmburi continuă să revitalizeze şi să dea culoare unei locaţii gri prin artă, tineri şi energie pozitivă. Festivalul va debuta astăzi în parcul UFO din cartierul Micro 17.

”La Dâmburi este mult mai mult decât un simplu festival, este o comunitate formată atât din tineri sătmăreni, cât şi din tineri veniţi din diferite colţuri ale ţării. La Dâmburi este dovada vie a conceptului că SE POATE, că tinerii sătmăreni reuşesc să creeze prin forţe proprii, în fiecare an, un eveniment frumos care creşte armonios alături de publicul său. Dacă dorești și tu să te implici activ în activitatea de susținere a celui mai mare eveniment de tineret din Satu Mare, contribuie și tu prin achiziționarea, cu doar 10 lei, a brățării neobligatorii La Dâmburi pentru buna desfășurare a evenimentului”, spun organizatorii.

În continuare, vă prezentăm concertele de care sătmărenii se pot bucura la acest festival: 
CONCERTE
VINERI (2 Septembrie 2016)
18:00 – Szanto Denis
19:15 – Nava Mamă
20:30 – Palma Hills
22:00 – Robin and the Backstabbers

SÂMBĂTĂ (3 Septembrie 2016)
18:00 – Lost surprise
19:15 – Estinca Norbert
20:30 – Omu Gnom
22:00 – Argatu

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural “G.M. Zamfirescu”, precum și cu susținerea Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare.

 

25 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    Orice numai sa se sifoneze ceva bani de la primarie.
    Ca cetatean al orasului Satu Mare doresc sa se faca un control de la Finante in modul in care s-au cheltuit banii publici pentru acest festival.
    Doresc sa vad si acordul locuitorul din acea zona a cartierului. Deja prea va intindeti, maine poimanine va fi cate un festival in fiecare cartier.

    • x Răspunde

      comunistule! mai bine taci! daca era muzica populara erai in extaz. sau manele.

      • Fara Cap Răspunde

        Nu, la Partium am fost in extaz.

        Atata ai inteles tu ca sunt impotriva datoria genului muzical?

      • matroz Răspunde

        @X :nu ma prea apuca dracii,dar tu esti prost si cretin cum sunt putini in Satu Mare.Habar n-ai ce este comunismul,vorbesti ca un neica nimeni!

        • x Răspunde

          te bag i ca musca in lapte 😉 bine ca stii tu. desteptul vietii! rar oameni atat de inteligenti ca tine in satmarul asta!

          • matroz

            @X:ai o bila alba:sunt putini ce-si recunosc limitele care duc invariabil la prostie.
            Si apoi stimate om nou,parca era zi de doliu national,care oricum e fara manele,prostioare si tineri pe care D-zeu i=a uitat in marea lui marinimie in Satmar sa viseze la mici frustari ,firesc atat cat le dau voie parintii.Daca nu le taie subventia.Asa ca lasa tu comunismul in pace,cauta-ti un loc de munca,invata sa respecti legea si apoi putem si sa bem o bere impreuna.Eu o castig prin munca!

        • x Răspunde

          nu consum alcool! nu stau prin baruri toata ziua ca si tine. cauta-ti alt partener de pahar. ma obosesc rau de tot comentariile tale. esti mult prea incult si incuiat ca sa iti dau tie explicatii. EU imi cer scuze ca am coborat la nivelul tau de cultura si de stiinta. mai bine du-te pupa 2-3 moaste maine la ceva manastire

          • matroz

            @x:atat?Te crezusem mai pe pamant!Tu reprezinti noua generatie?De iertare,cred ca tu ai nevoie,si inca acum cat esti in viata,apoi cine stie…Inteleg ca numai noaptea iti permiti sa mai iei un pic de aer.Ziua te leaga politia?

          • x

            betivule. ma leaga ma-ta de pat si noaptea si ziua cand ii dau eu voie si cand am chef 😉 nu cred ca ai tu treaba ce reprezint eu. iti garantez ca 99% din cei prezenti acolo sunt mult mai destepti ca tine si mult mai civilizati! pana si un caine e mai inteligent ca tine. noh, hai pa ca ma cheama ma-ta. iar are chef de prostii

    • The Ack Răspunde

      Vreti sa eliminati din Satu Mare toate manifestarile culturale ramase? (Samfest Rock , Samfest Jazz , Plopstock etc..).
      Ramane orasul fara tineret si “moare” deja orasul.
      Felicitari organizatorilor si ne vedem la festival!

      • Fara Cap Răspunde

        Plopstock 2016 Pauza
        Motive necunoscute
        Samfest la fel

        Am zis si imi mentin pozitia, sifonat de bani publici. Sa faca din bani privati si nu am nimic de zis.

        Untold si Electric Castle aceasi poveste, milionul de lei de la primaria Cluj + bilete si tot pe minus au iesit cand au tras linie.

        • The Ack Răspunde

          Cei de la Plopstock au plecat din Satu Mare , nu mai are cine sa organizeze festivalul, desi era chiar o idee buna , printre ultimele chestii bune din oras.
          Iar Samfest a fost anulat de Coi ca Dorel , fostul primar pe motiv ca acesta “nu vrea satanisti la el in oras”.
          Sa speram ca noul primar va pune Samfestul din nou in functiune, macar cu atat sa ne alegem si noi.

        • asder Răspunde

          bine ca s-a furat o tara intreaga si pe tine te doare un mini-mini festival.
          Din cauza acestui festival de doua zile traiesti pe diazepan, esti cu nervii la pamant?
          banii mei publici.

          • Fara Cap

            Da, am golit farmacia lui Coica si Tar de diazepan, totusi lecitina mai aveau pentru tine.

            Cand vin persoane de 20 si ceva de ani cu figuri ca tineri in sus si in jos dar de fapt ei au interese financiare ascunse ii destul de rau pentru viitorul Romaniei. Se pare ca nu scapam nici cu generatia post ’90 de aceleasi furaciuni si manevre.

            Ca fapt divers daca nu incepi de jos cu eradicarea hotiilor, adica de la cei mai mici, degeaba il dai tu jos pe presedinte sau primar ca tot unu de aceasi gena va veni in locul lui. Ii ca si o buruiana care tot de jos se taie. Coruptia ii o piramada cu varful format din conducatori tari/regiuni/oraselor si baza cu cei mici incepand cu functionari publici.

            Inafara de extaz si diazepan nu stiti nimic?

  2. cristi Răspunde

    Romanii isi ingroapa pe cei dragi …..in hohote de plans…pe cei plecati afara din Tara sa trimita un ban pt prunci iar politicienii satmareni in goana de voturi o pun de chef public incalcand legea Zilei de Doliu National…
    SFIDATOR IAR PT DIASPORA….Romania isi ingroapa romanii morti la cutremurul din Italia (suntem pe locul 2 in Europa ca numar de victime) iar Primaria Municipiului Satu Mare….la brat cu Prefectura Judetului SM chefuiesc la festivalul de la Damburi SM…Primaria SM se apara cu o circulara din partea Prefecturi nr11.752 /31.08.2016 prin care sunt anuntati ca 1 septembrie este ziua de doliu national…iar Prefectura se apara spunand ca au fost informati telefonic ulterior ca e vorba de 2 septembrie….nu de 1….Romanii isi ingroapa pe cei dragi …..in hohote de plans…pe cei plecati sa trimita un ban in tara pt prunci iar politicienii satmareni in goana de voturi o pun de chef public incalcand legea Zilei de Doliu National…”Posturile nationale de radio si televiziune, precum si institutiile de cultura isi adapteaza programul in mod corespunzator. In plus, toate manifestarile culturale, artistice si sportive programate pentru aceasta zi sunt amanate” spune LEGEA !

  3. Crisztina Răspunde

    Bravo, voi ati ales ungurii, se pisa pe toti roamnii morti in Italia nu vedeti))) rad de voi si cu curu pentru ca le dati drepturi. Papagalul ala de Bud este mana in mana cu ungurii, un plan bine pus la punct pentru otravirea identitatii romanesti

    • The Ack Răspunde

      Ce legatura are tot festivalul asta cu ungurii sau romanii? Dai dovada de xenofobism fara sa gandesti si comentezi aiurea. Te legi de unguri, iar numele tau e Crisztina. Nu are capat prostia omeneasca.

      • matroz Răspunde

        @The Ack:ce dracu o fi insemnand:Daca o chema doar Cristina,era in regula?Sigur ca nu are nici-o legatura.Dar de ce mama supararii ,tot ce este intamplator in satmar ii afecteaza doar pe unii?

  4. sm Răspunde

    Pentru Cristina!

    Si sa nu uitam. “sacali” romani, prinsi la furat in casele daramate de cutremur. (cine altcineva sa fie?)

    De ce oare nu se duce nici un Ungur la furat in acele case?

    Pentru mari nationalisti!!!

    • matroz Răspunde

      @sm:parca uneori postai inteligent!Pai nemernicii aia erau roamani?Erau tigani TIGANI-care sunt la fel de romani ca si la fel de unguri.Iar sunteti discriminati?

  5. Popoliticus Răspunde

    Hai sa nu intrebam de ce, de ce? pentru ca romani nu au ce muncii aici in satu mare, ti se cere limba maghiara de aceea.
    Unii angajatori nu angajeaza romani din pur SOVINISM.
    De ce daca vrea sa ma angajez la o un local ( nu dam nume) nu ma primesc pentru ca nu stiu maghiara? In romania? e normal?
    Vai si tot ungurii is discriminati, saracii de ei ! mi-e asa mila, le doresc ca sa fie tratati exact cum ne trateaza ei pe noi, apoi am vedea noi adevarul.
    Sper ca sa-si deschida ochii cine trebuie si sa vada ce se intampla in aceste zone.

  6. Dragon Răspunde

    Totuși, vineri a fost Zi de doliu national si noi urlam de fericire, beti si drogați!! Cine poarta responsabilitatea acestei blasfemii? Rușine Satu Mare! Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.