Ultima actualizare: azi, 20:35
Locale

Înghesuială tot mai mare pe străzile Sătmarului. Parcul Auto a crescut vertiginos

Nu mai este un secret traficcă traficul auto din municipiul Satu Mare este din ce în ce mai aglomerat, iar șoferii simt asta pe proprii lor nervi. Acest lucru este cauzat de faptul că parcul auto din județ crește vertiginos, la fel și numărul posesorilor de permise de conducere, în timp ce infrastructura rutieră a rămas, în mare parte, aceeași în ultimii 20 de ani.

Potrivit celor declarate de șeful  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor de pe lângă Prefectura Satu Mare, Zamfir Moza, parcul auto din județul Satu Mare a crescut, de la începutul anului și până în prezent, cu 5.890 de autovehicule, de la 114.475 la finele anului 2015, la 120.365 astăzi.

Demn de remarcat este și faptul că, tot în aceeași perioadă, numărul posesorilor de permise de conducere a crescut cu 2473, de la 145.367 la 31 decembrie 2015, la 147.840 astăzi.

Cum se înregistrează creșteri masive atât în ceea ce privește parcul auto cât și a posesorilor de permise de conducere, ne putem aștepta ca în viitor înghesuiala pe străzile Sătmarului să fie din ce în ce mai mare.

Șoseaua de centură ar mai aerisi traficul măcar în ceea ce privește autovehiculele aflate în tranzit prin oraș. 

2 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    Intre 7 si 8 sunt foarte multe autovehicule aflate in tranzit prin oras, mai putin de 5%.

    Totusi parcul auto va creste in continuare din moment ce exista 147k de soferi si doar 120k de masini, se si vede din numarul dublu de masini inmatriculate raportat la permise noi.
    Deci inca 20-30k de masini ar putea aparea ca ciupercile dupa ploaie. O nimica toata cresterea cu 20% raportat la cat de multi oameni vor ocoli orasul pe centura.

  2. Avu Răspunde

    Piste de biciclete. O alta educatie data copiilor. In tarile nordice primul ministru merge cu bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.