Ultima actualizare: ieri, 20:48
Locale

Jmecherii de Sătmar fac ce vor și când vor. Codul Rutier, aruncat la gunoi(FOTO &VIDEO)

jmecehr-satu-mareMai rar se întâmpla ca în decurs de doar câteva secunde să fie surprinși în traficul sătmărean doi ”jmecheri” care fac ce vor și cum vor, fără să le pese nici de Codul Rutier, nici de ceilalți participanți la trafic.

Zilele trecute, un participant la trafic din Satu Mare a reușit să filmeze o scenă numai bună de dat exemplu de ”așa NU”. Scena s-a petrecut la intersecția dintre Calea Traian și Bulevardul Vasile Lucaciu.

În imagini se vede foarte clar cum un autoturism VW Passat iese de pe Bulevardul Vasile Lucaciu, o ia la dreapta, apoi se răzgândește, taie benzile de circulație virând la stâng, trecând chiar și peste o linie dublă continuă și una simplă continuă, după care virează din nou la dreapta, pe Vasile Lucaciu. Foarte probabil a făcut acest gest deoarece nu a mai vrut să stea la semafor pe Vasile Lucaciu pentru a merge înainte.

Văzând că se poate, și nimeni nu-i face nimic șoferului, un taximetrist care stătea la semoafor pe Calea Traian înspre Bulevardul IC Brătianu, se răzgândește și întoarce, încălcând aceeași linie continuă. Asta în timp ce un alt șofer așteaptă până ce taximetristul face toate manevrele de întoarcere.

Vă invităm să urmăriți aceste imagini.

Sursa video: Drivers SM

3 comentarii

  1. Nemeth Răspunde

    Oare dupa toate astea se va intampla ceva? Sau ionica cunoaste pe popescu si s a rezolvat?

  2. Ghionoaie Răspunde

    La Politia SM este stinsa lumina de mult…

  3. topu Răspunde

    CU PILE MERGE SI ASA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.