Ultima actualizare: azi, 21:02
Locale

Inventivitatea contrabandiștilor nu are margini. Ce a făcut un cetățean maghiar (FOTO)

contrabandaContrabandiștii folosesc fel și fel de metode pentru a înșela vigilența polițiștilor de frontieră în vederea trecerii peste graniță a țigărilor de contrabandă din Ucraina. 

În data de 20 septembrie a.c., la ora 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Halmeu, s-a prezentat pentru a intra în țară Szergej H., în vârstă de 44 de ani, cetățean maghiar cu domiciliul în Ucraina. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Ungaria.

Polițistul de frontieră i-a solicitat lucrătorului vamal efectuarea unui control amănunțit asupra persoanei și autoturismului. Cu această ocazie, lucrătorul vamal a descoperit, într-o butelie de gaz, cantitatea de 438 pachete de țigări de diferite mărci, în valoare totală de 1.970 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Halmeu, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 lei. Totodată, autoturismul i-a fost confiscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trei primari vor reprezenta județul la Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

Sala mare de ședințe al Palatului Administrativ a găzduit astăzi ședința de numire a reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare...

Închide