Ultima actualizare: azi, 13:42
Locale

Trei primari vor reprezenta județul la Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest

sedinta1Sala mare de ședințe al Palatului Administrativ a găzduit astăzi ședința de numire a reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Ședința a fost convocată de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, pentru a alege prin vot deschis reprezentanții municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul Regional.

Ședința a început  cu alegerea reprezentantului în CDR din partea municipiilor Satu Mare și Carei. În urma votului a fost ales Kereskényi Gábor, primar al municipiului Satu Mare, în funcția de reprezentant al municipiilor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Ședința a continuat cu alegerea reprezentantului în CDR din partea orașelor  județului Satu Mare , respectiv: Ardud, Livada, Negrești și Tășnad, în urma căruia a fost  în funcția de reprezentant al orașelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest a fost ales primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba.

La final s-a ales reprezentantul  în CDR din partea comunelor județului Satu Mare. Prezenți în sală sunt un număr de 50 primari ai comunelor sau împuterniciți ai acestora, astfel  condiția de majoritate simplă a fost  îndeplinită.

În urma votului a fost ales Dumitru Pop, primar al comunei Odoreu, ca reprezentant al comunelor din județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Numele  reprezentanților municipiilor/orașelor/comunelor din județul Satu Mare în Consiliul Regional, aleși azi, 21 septembrie 2016 va fi transmis spre informare Agenției de Dezvoltare Regională Nord Vest, care asigură secretariatul Consiliului pentru Dezvoltare Regională.

Întâlnirea a continuat cu reprezentanții celor 15 UAT-uri, beneficiari ai proiectului Informatizarea Registrului Agricol.

La finalul ședinței președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a invitat toți primarii din județ să participe la Festivalul Pălincii, care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, cu începere de la ora 14.00, în P-ța 25 Octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O firmă înființată în Satu Mare cere insolvența RDS. Instanța trebuie să decidă

O firmă înființată la Satu Mare a cerut în instanță deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva RCS & RDS. Într-un anonimat...

Închide