Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Lucrări “serioase” la Piaţa Someş. Muncitori fără cască şi schelă legată de ţeava de gaz (FOTO)

lucrari-piata-somes-satu-mare-2Lucrările la hala din Piaţa Someş sunt în plină desfăşurare. Doi muncitori au fost fotografiaţi astăzi cum montează tablă aproape de acoperiș, la o înălțime de peste 10 metri, însă niciunul nu poartă nici măcar cască de protecţie, să nu mai vorbim de hamuri care să îi prindă în caz că alunecă de pe schelă.

Ba mai mult, schela pe care se află este legată de conducta de gaz. Toate acestea se întâmplă pe o clădire aparținând domeniului public, fără ca nimeni să vadă!

Imaginile au fost surprinse de un cititor PortalSM. Dacă sunteţi martorii unor evenimente ce pot deveni ştiri, le puteţi semnala pe adresa de email redacţ[email protected] sau pe contul nostru de facebook. Puteţi de asemenea să ne trimiteţi forografii.

3 comentarii

  1. vasi Răspunde

    O fi primit Sasu penalu cativa euroi sa inchida ochii ca de obicei si pe urma cand il deranjeaza careva se duce cu pâra la DNA

  2. ristorante figurante Răspunde

    baaaaaaa portal aveti grija ca firma este a lui Dumitru Pacurar mega santajistul de la iz…..Sasu este prea indragostit sa faca controale la firma prietenului Dumintru Pacuraru

  3. Gio Răspunde

    Azi tot asa se lucra,asa ca mare lucru nu ati facut cu acest articol 0/0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.