Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

O firmă înființată în Satu Mare cere insolvența RDS. Instanța trebuie să decidă

rdsO firmă înființată la Satu Mare a cerut în instanță deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva RCS & RDS.

Într-un anonimat oarecum suspect, s-au derulat două termene de judecată în Dosarul nr.27057/3/2016, deschis la Tribunalul Bucureşti, speţă în care creditorul FORGEX INSTALTEL SRL, a solicitat deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva celui mai important operator de servicii de telecomunicaţii din România – RCS & RDS. Cererea creditorului a fost depusă pe 14 iulie 2016, iar primul termen de judecată a fost stabilit pe 5 septembrie 2016, conform supervizor.ro. La primul termen, instanţa a amânat pronunţarea. Important de reţinut este faptul că instanţa a amânat doar pronunţarea, ceea ce înseamnă că nu s-a pus problema că vreuna din părţi ar trebui să aducă nişte (noi) acte prin care să îşi susţină punctul de vedere.

Cei de la supervizor.ro cred că probabil, discuţia/disputa a fost de genul următor: creditorul a reclamat faptul că nu şi-a primt banii pentru o anumită prestaţie; în replică, debitorul a invocat faptul că face plăţi curente, prin urmare nu este în stare de insolvenţă, dar nu a vrut să achite suma invocată de creditor din diverse motive. De exemplu, pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale aşa cum au convenit. Până la urmă, RCS & RDS a dat nişte bani, că altfel debitoarea nu îşi retrăgea cererea

FORGEX INSTALTEL SRL este o firmă înfiinţată în 2004, în Satu Mare, şi-a schimbat sediul social în Bucureşti (în 2014), se ocupă de “lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, are un capital social de 2.600 lei, deţinut de Grigore Dorel LOHAN (52 de ani) – 98,10% și Lucian Gheorghe LOHAN (32 de ani) – 1,90%. Doar asociatul majoritar, Lucian Gheorghe LOHAN, îndeplineşte atribuţiile de administrator.

La finalul anului trecut, FORGEX INSTALTEL SRL înregistra creanţe de 1.106.702 lei. Interesant este faptul că firma şi-a suspendat activitatea pe 10 iunie 2016, pentru o perioadă de 3 ani. 

Sursa: oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.