Ultima actualizare: azi, 14:31
Locale

Radio Transilvania a împlinit 21 de ani. La mulţi ani! (FOTO)

radio transilvania 21 de ani (32)Radio Transilvania Satu Mare a împlinit astăzi 21 de ani de emisie. Evenimentul a fost sărbătorit printr-o recepţie la restaurantul Favorit, unde au fost invitate oficialităţile locale, onorând cu prezenţa prefectul Radu Bud, viceprimarii Adrian Albu şi Doina Feher, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, fostul primar Horea Anderco, dar şi reprezentanţi ai mai multor instituţii din judeţ.

Atmosfera a fost una destinsă, în care Ovidiu Matioc, în numele echipei de la Radio, a făcut un scurt istoric al postului de radio, vorbind şi despre rolul presei locale şi relaţia cu autorităţile locale. De asemenea, el a făcut un scurt istoric al evenimentelor pe care Radio Transilvania le-a inventat şi le-a promovat în Satu Mare.

Ovidiu Matioc a amintit şi de foştii colegii care s-au afirmat pe plan naţional, aceştia fiind Mirela Retegran – proprietara celui mai puternic brand al entertainmentului pentru copii, Ovidiu Caiţa – unul dintre regizoirii recunoscuţi la nivel naţional, Marius Onuc – cea  mai cunoscută voce de radio din Satu Mare.

“Trebuie să amintim de muncă, verticalitate, de faptul că Radio TRansilvania nu s-a aplecat în faţa încercărlor multora şi prin faptul că am încercat să fim corecţi, să nu păcălim lumea. Iată, am ajuns la 21 de ani”, a spus Ovidiu Matioc.

Oaspeţii au fost serviţi cu şampanie, aperitive şi un tort.

La Mulţi Ani, Radio Transilvania!

4 comentarii

 1. Mariana Popa Răspunde

  La mulți ani radio Transilvania ! Va ascult zilnic. In special duminica emisiunea de folclor a dl. Adrian. A mai rămas tort???

 2. Sătmăreanca Răspunde

  Aveți muzica foarte buna. LMA

 3. careianca Răspunde

  LA MULTI ANI !
  Succes pe mai departe.

 4. Satmareanul Răspunde

  La multi ani si la mai multe !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un tânăr de numai 19 ani a jefuit un bar din Satu Mare. Ce sumă a furat

Un tânăr de numai 19 ani a jefuti, ieri după-amiază, un bar din Piața 14 Mai din municipiul Satu Mare....

Închide