Ultima actualizare: ieri, 20:54
Locale

Este incredibil cu ce se circulă pe drumurile Sătmarului. Culmea, are ITP valabil (FOTO)

rabla1Nu este niciun secret că parcul auto al județului Satu Mare care, deși a crescut foarte mult în ultimii ani, este îmbătrânit. Dar uneori ne este dat să vedem pe drumurile din județ scene incredibile.

Așa cum este și această autofurgonetă care, în mod normal, nu ar avea ce căuta nicăieri înafară de Remat. Oricum, nu ar mai trebui să circule în starea în care este. 

rabla2Dar acest autovehicul circulă pe drumurile din județul Satu Mare și, culmea, are și Inspecția Tehnică Periodică făcută. Cu astfel de adevărate bombe pe patru roți, nici nu trebuie să ne mai mire că se produc atâtea accidente, undele dintre ele mortale, în județ.

Partea cea mai rea este că nu este singurul autovehicul care circulă înaceastă stare pe drumurile din județul și municipiul Satu Mare.

Proprietarul unei stații ITP din Satu Mare spunea, în urmă cu ceva timp, că doar 30% dintre mașinile sătmărenilor care intră în stațiile ITP ar trebui să treacă fără probleme inspecția tehnică. În astfel de situații, nu cred că mai este nimic de adăugat. 

4 comentarii

 1. Gogu din Cutza Răspunde

  De ce nu e arestat cel care i-a facut ITP-ul?????

 2. Parerist Răspunde

  Buna ziua,

  De mult asteptam un articol de genul. Zilnic vezi la noi in trafic asa ceva, te si apuca rasul de ce vad mai sus. ITP-ul, ca si multe alte servicii la noi este o joaca, este un lucru din care anumiti indivizi castiga sume de bani. Ceea ce vad eu in fiecare zi sunt taxi-urile, din care efectiv aproape pica soferul, dar ele circula.
  Dureros ce se intampla, si ceea ce este mai rusinos este ca ne pretindem a fi o tara apartinatoare a Uniunii Europene.

 3. Karlos Răspunde

  ITP- facut pe str.Cerbului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.