Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Sătmărean arestat în Cluj. Spărgea maşini parcate pe străzi

furt_masinaUn tânăr de 19 ani din municipiul Satu Mare a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că a furat bani și alte bunuri din mașini parcate în Cluj-Napoca

În noaptea de 30 spre 31 august, polițiștii de la Secția 7  au depistat un tânăr, la scurt timp de la comiterea unui furt din autoturim.

Potrivit polițiștilor, acesta ar fi pătruns în interiorul unui autoturism parcat pe strada Dunării din Cluj-Napoca, profitând de faptul că portiera era închisă, însă neasigurată. Tânărul de 19 ani, care este din Satu Mare, a furat din mașină un portmoneu cu acte personale, carduri bancare și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproape 500 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că, în aceeași noapte, tânărul a mai comis un furt dintr-o autoutilitară parcată pe strada Mureșului, din Cluj-Napoca, ale cărei portiere erau închise, însă neasigurate.

Din interior, acesta a sustras mai multe bunuri, printre care carduri bancare și telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproape 800 de lei.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat. La data de 1 septembrie, magistrații au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Prejudiciul a fost recuperat de către polițiști.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.