Ultima actualizare: azi, 18:02

Locale

Se fură lemne cu Tir-ul la Satu Mare. Ce au descoperit polițiștii

lemne-furateÎn județul Satu Mare se fură lemne cu Tir-ul, fenomen greu de controlat de către autorități.

Ieri seară, în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Biroului de ordine publică al Poliției municipiului Satu Mare au identificat pe strada Botizului din municipiul Satu Mare un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, aflat la volanul unui autotren ce tracta o semiremorcă și care transporta o cantitate de 15,9 m³ lemn de esență fag.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare înscrise în avizele de însoțire prezentate de conducătorul auto nu corespund cu numerele de înmatriculare ale vehiculelor cu care se efectua transportul materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 cu o amendă în valoare de 2000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Satu Mare.

3 comentarii

  1. nuconteaza Răspunde

    Arest? Si inchiderea intregii afaceri (pentru ca toata e suspecta) ?

  2. escape Răspunde

    Si din cate stiu trebuia confiscat si masina. Si @nuconteaza are dreptate…. arest. E furt, care ar trebui pedepsit cu inchisoare. Si ne miram ca ramanem fara paduri 🙁

  3. Lorand Răspunde

    in cazul tigarilor se confisca si utilajul cu care a fost transportat marfa de contrabanda, acceasi metoda ar trebui aplicat si in cazul materialului lemnos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.