Ultima actualizare: azi, 12:18
Locale

SONDAJ. Sătmărenii votează cursele Wizz Air de la Satu Mare. Peste 6.600 de voturi în 24 de ore

sondaj2Sondajul de opinie realizat online de PortalSM cu privire la dorințele sătmărenilor în ceea ce privește viitoarele destinații Wizz Air de pe Aeroportul Satu Mare are mare succes. În doar 24 de ore au votat peste 6.600 de persoane, ceea ce înseamnă că sătmărenii sunt foarte interesați de aceste curse aeriene internaționale.

De departe, pe primul loc în preferințele sătmărenilor, după 24 de ore, se află Parisul, care a adunat 1.564 de voturi, adică 23%. Este urmat pe podium de Bruxelles – 11%, Roma – 10%. Primele zece locuri sunt completate de Milano – 7%, Barcelona – 5%, București – 5%, Viena – 5%, Madrid – 4%, Lisabona – 4% și Constanța – 4%. Restul destinațiilor nu au întrunit mai mult de două procente din numărul total al voturilor. 

PortalSM va trimite rezultatele sondajului, dupa finalizare, la reprezentanții Wizz Air deoarece aceștia au ținunt cont, în mare măsură, de dorințele sătmărenilor exprimate online prin comentarii postate la materialele publicate de site-ul nostru având ca subiect cursele internaționale de pe Aeroportul Satu Mare a acestei companii aeriene.

Wizz-Air1Din câte se pare, chiar dacă Parisul a luat un mic avans față de celelalte destinații, încă se mai pot produce schimbări. Sătmărenii, fie că vorbim de cei care se află în țară sau sunt plecați la muncă în străinătate, mai au posibilitatea de a-și exprima votul AICI.

Este foarte important de menționat faptul că vor fi contorizate doar voturile exprimate în cadrul sondajului, nu comentariile postate. Sătmărenii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a-și exprima opțiunea în ceea ce privește înființarea următoarelor curse aeriene internaționale de pe Aeroportul Satu Mare de către compania Wizz Air. Dacă ne dorim cu adevărat o anume destinație atunci fiecare să voteze. Fiecare vot poate conta.

 

 

13 comentarii

 1. Inna Răspunde

  Ar fi frumos sa bage o cursa de la malmö din suedia sau vaxjö… spre orasul nostru deoarece au desfiintat si cea mai apropiata cursa… debretin… asa ca noi care locuim in partea de nord vest trrbuie sa mergem la cluj sau budapesta … dar ambele au peste 3 ore drum cu masina. Ar trebui sa se ieie in considerare si aceasta ruta chiar daca o data pe saptamana… sunt multi romani in suedia care ar vrea sa mearga acasa mai des.

 2. Raluca Răspunde

  Valencia

 3. Anca Răspunde

  Satu Mare – Paris

 4. marcel Răspunde

  Satu mare malmo

 5. Valerica Răspunde

  Va multumesc pentru curajul DVS Paris Satu Mare

 6. Monica Răspunde

  Satu Mare-Madrid

 7. Monica Răspunde

  Madrid satu mare

 8. mama Răspunde

  Satu Mare – împachetați cei de la informatia zilei – Patagonia, să îi ducă și să îi lase pe sabotorii care vor ca Satu Mare Să fie la măna PITICULUI. Pedepseștei odată DOAMNE.

 9. Daniel Charchaci Răspunde

  Satu Mare – Madrid

 10. Bolde Gheorghe Răspunde

  Paris-Satu Mare

 11. Viorel Răspunde

  Roma SM ar fi super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Robert Tarr se află în arestul Poliției. A fost prins ieri

Fostul administrator al agenției de turism House of Travel din Satu mare, Robert Tarr, a fost prins de polițiști și...

Închide