Ultima actualizare: azi, 20:29
Locale

Un nou magazin la Satu Mare Shooping Plaza. Mâine va fi inaugurat (FOTO)

Coccodrillo Satu Mare1Familia Satu Mare Shooping Plaza se lărgește, spre bucuria sătmărenilor, astfel că mâine va fi deschis un nou magazin de haine pentru copii, exact de ceea ce era nevoie înainte de începerea școlii. Astfel, magazinul Coccodrillo este amenajat la etajul 3 si, ca pentru început, îi așteaptă pe sătmăreni cu o reducere de -60% la sezonul de primăvara-vara!

Hainele Coccodrillo sunt realizate atât pentru nou-nascuți, cât și pentru copii și adolescenți de până la 14 ani. Colecțiile de haine Coccodrillo sunt grupate anual pe două sezoane: Primavară/Vară și Toamnă/Iarnă.

Îmbrăcămintea Coccodrillo este apreciată datorită calității și a esteticii sale. Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu și modern, pentru colorit și precizia finisajelor. Coccodrillo inseamnă calitate, stil și comfort. Noi facem viața copilului tău mai plăcută.

Sătmărenii sunt așteptați astfel, începând de mâine, la etajul 3 de la Satu Mare Shooping Plaza, la magazinul Coccodrillo pentru a-și îmbrăca copii așa cum se cuvine pentru începutul de an școlar. 

Un comentariu

  1. Super Răspunde

    Sper sa mai aiba si alte oferte in viitor.noi ii cumparam fetitei noastre din alte orase.sper sa fie diversificat! Succes in SM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.