Ultima actualizare: ieri, 21:29
Locale

Sunete înfricoșătoare înregistrate la Satu Mare. Ce teorii sunt vehiculate (VIDEO)

satu-mareUn sătmărean a reușit, în acest an, să înregistreze niște sunete ciudate, chiar înfricoșătoare, care par a fi venit de peste tot din orașul Satu Mare. Practic, de la geamul casei sale, sătmăreanul a captat niște zgomote asemănătoare unui sunet de trâmbiță sau unor instrumente dezacordate. Parcă ar fi niște zgomote apocaliptice.

Potrivit presei internaționale, astfel de zgomote ar mai fi fost înregistrate pe tot Pământul, fiind un fenomen global.

În afară de Statele Unite și Canada, aceste sunete au mai fost înregistrate de asemenea în Germania, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Suedia, Anglia, Costa Rica, Ucraina și Franța, recent și în România, chiar la Satu Mare.

Desigur, există mulți oameni de știință care insistă că trebuie să existe o „explicație rațională” pentru aceste sunete ciudate. Unele teorii au sugerat ca sunt distrugeri ale pânzei freatice, „spargeri de piatră”, ventilare de gaz de înaltă presiune, presiune atmosferică sau este un fenomen natural, un fel de „zgomot de fond” pe care l-ar emite planeta noastră, dar până acum nici una dintre aceste teorii nu au putut fi dovedite. Dar două lucruri par sigure – aceste zgomote sunt înfiorătoare și continuă să apară.

Clipuri video din întreaga lume au capturat zgomote care par a fi sunete de „trompeta” venite din cer, exact așa cum se aude și pe înregistrarea făcută la Satu Mare, dar nimeni nu poate explica exact ce este.

Oamenii de știință au început să dea câteva explicații, unele chiar puerile, dar niciuna dintre acestea nu a putut fi demonstrată.

Măcinări ale plăcilor tectonice – plăcile tectonice sunt bucăţi ale scoarței terestre şi din mantaua superioară, împreună denumite litosfera. Plăcile sunt în jur de 100 km (62 mi) grosime și constă din două tipuri principale de materiale: crusta oceanică (denumita SiMA din siliciu și magneziu) și crusta continentală (SIAL din siliciu și aluminiu).

Presiunea atmosferică – presiunea atmosferică este definită ca forța pe unitatea de suprafață exercitată pe o suprafață, data de greutatea aerului pe suprafața respectiva.

Trenuri de manevră – zgomotul ar veni de la trenurile de manevră în frecarea cu linia ferată combinat cu sunetele cablurilor electrice.

Construcții – Lucrări de constructii, mai ales dacă se întâmplă în același timp pe o anumită zonă, pot duce la sunete similare.

Extratereștrii – Poate fi aceasta o formă de viață extraterestră venita din spatiu, cu efecte pana pe Pământ?

HAARP – Zvonurile persistă că guvernul SUA foloseste arme secrete pentru apărare și pentru modificarea vremii, cat si pentru provocare de cutremure, High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Acest lucru nu ar explica sunetele în alte țări.

Apocalipsa și cele șapte trâmbițe din Rai – șapte trâmbițe au sunat, la un moment dat, pentru a prevesti evenimente apocaliptice, evenimente descoperite Apostolului Ioan in insula Patmos si descrise in cartea Apocalipsei. Cea mai îngrijorătore teorie, deoarece ar semnala sfârșitul lumii. “Trâmbița va suna, morții vor învia nesupusi putrezirii și noi vom fi schimbați” – Corinteni 15:52.

Oamenii de știință de la NASA au o explicație diferită. Ei spun că ar fi zgomotul natural de fond pe care planeta noastră il emite constant.

După cum putem constata, teorii sunt o mulțime, dar nimeni nu a putut explica, cu dovezi, de unde provin aceste sunete, care au fost auzite și înregistrate și la Satu Mare. Enigma încă nu a fost descifrată.

Sursa video: youtube.com

15 comentarii

 1. unu Răspunde

  anunta ca vin alegerile parlamentare si a venit momentul schimbarii totale a clasei politice .Pamantul si cerul s-au saturat de hotii astia si plang de soarta lor .

 2. vasile Răspunde

  Eu cred ca vin de peste granita, din Ungaria, ca se aude asa, in departare. De acolo trebuie sa vina ca la noi n-are ce sa scoata niste sunete atat de urate

 3. Fara Cap Răspunde

  Ce sunet? Eu nu aud nimic

 4. diana Răspunde

  Si eu le-am auzit in urma cu ceva vreme…si am crezut ca de la trenuri …efectiv imi zgariau timpanele..

 5. Bozgaru Răspunde

  Nu este prost migratoru norik(cu n mic)asa este el din nastere.

  • Norick Răspunde

   Cu mine vorbesti pui de dac?? Atunci spala-te la gura prima data… 🙂 😀 😉

   • matroz Răspunde

    @Norik:unde te asezi fiule?In tara asta sunt si bozgori si pui de daci etc.Pe cine deranjeaza?Vezi ca incepei sa patinezi si nu-i bine nici macar pentru tiganii despre care spui ca nu-i suporti!!!

    • Norick Răspunde

     @matroz : iar vorbesti pe langa subiect copile.Fii si Tu corect , te-am rugat de nenumarate ori…:-) 😀

     • matroz

      @Norik:de data asta macane rau!Nu te mai cred batrane ,sef de iurta!

     • Norick

      @matroz: bine maistro , fii atunci fericit cu ciobanii tai… 😉 😛
      Weekend placut! 🙂

 6. Bozgaru Răspunde

  Mata este sefa partidului C U R V E L O R din Italia adica CIOCIOLINA s-au poate bunica?

  • Norick Răspunde

   Bine ! Dar eu totusi am in familie o vedeta , dar ma-ta e o capra din hambar , cu un bilet in ureche…:-P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PNL Satu Mare și-a stabilit capii de listă la parlamentare

PNL Satu Mare și-a stabilit candidații care vor fi cap de listă la alegerile parlamentare care se vor desfășura în...

Închide