Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

PNL Satu Mare și-a stabilit capii de listă la parlamentare

Romeo-Nicoara-1PNL Satu Mare și-a stabilit candidații care vor fi cap de listă la alegerile parlamentare care se vor desfășura în data de 11 decembrie.

Astfel, la Senat, pe priul loc se situează actualul viceprimar al municipiului Satu Mare, Adrian Albu. La Camera Deputaților, pe primul loc se află Romeo Nicoară, locul al doilea fiind ocupat de Emilia Enătescu.

Aceste nume urmează a fi validate de Biroul Politic Național al PNL.De altfel, obiectivul propus de PNL Satu Mare la parlamentare este de un senator și doi deputați. 

11 comentarii

  1. Robert Răspunde

    Ma pis pe toata clasa politica! Parlamentul are cea ma scazuta cota de simpatie in randul populatiei! Oare de ce? Desigur e o intrebare retorica.

  2. Sătmărean Răspunde

    Succes, PNL!

  3. Haaaaa Răspunde

    Dacă cu ăstia vrea marele pnl sa câștige alegerile, chiar că mi-e milă de ei. Sau fac jocurile altor partide? ???

  4. predictie Răspunde

    Senatori 0, deputati poate 1 doar nu este prost seful sa nu se autopropuna pe pozitia cea mai eligibila!

  5. Cristi Răspunde

    Cu acești candidați va fi un dezastru pentru PNL,!

  6. Adrian b Răspunde

    Cu acest parazit vrea partidul p.d .l sa scoată oamenii la vot.O nulitate profesională.

  7. Negru Adi Răspunde

    Starea jalnica , din toate punctele de vedere, in care se afla acum Romania se datoreaza politicienilor. Marele PNL Satu Mare Nu face excepție. Cu asemenea specimene ca si,,capi de lista ” sigur nu prind mai mult de un mandat de parlamentar.
    Nu aveți curiozitatea sa-i analizam impreuna pe acești indivizi ,,propuși” de catre PNL Satu Mare ? Mai putem spera la ceva ?

  8. gheorghe Răspunde

    Il voivota pe Nicoara daca ne prezinta: luarile de cuvint in parlament, proiecte de acte normative promovate de el, probleme rezolvate pentru satu mare si FERENTARI,

  9. Tonny Răspunde

    Cine-l tot pune pe acest Romeo Nicoara pe liste la PNL ! Nu am auzit de activitatea lui nici la televiziunle nationale nici la cele locale, apare doar pe liste ! Sunt votant PNL, la Camera Deputatilor am votat pt. asta cu APR.

  10. Cititorul Răspunde

    Romeo a fost impus de Alina Gorghiu cu care a fost coleg în biroul național de tineret al PNL! Acuma a rămas de căruța! Important este că totuși e deputat! Mai freaca mentă patru ani, așa cum a făcut toată viața! Un liberal adevărat, ce sa zic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.