Ultima actualizare: azi, 11:50

Locale

Ucigașul Gabrielei Dorgai este încă liber. La aproape doi ani de la crimă

Gabriela DorgaiCu toate că au trecut aproape doi ani de când actrița Teatrului de Nord, Gabriela Dorgai, a fost ucisă pe malul Someșului, în centrul municipiului Satu Mare, nici până astăzi nu a fost prins criminalul. Și sunt șanse foarte mici ca acesta să fie prins. Asta cu toate că anchetatorii au găsit atât martori cât și probe ADN.

Actrița Gabriela Dorgai a fost violată și apoi ucisă în seara de 9 noiembrie, în jurul orei 21.00, pe malul Someșului, în zona centrală a municipiului Satu Mare. La vremea respectivă, crima a oripilat toată opinia publică din județul Satu Mare.

Cu toate eforturile făcute de anchetatori, și la această dată crima a rămas cu autor necunoscut. Asta chiar dacă au fost găsiți și martori, care susțin că au văzut cum un bărbat trage o femeie între boscheții de pe malul Someșului, dar și probe ADN, sub unghiile actriței. Pe baza declarațiilor făcute de martori, anchetatorii au făcut și un portret robot al criminalului, dar nimeni nu l-a recunoscut din fotografia respectivă.

În ceea ce privește ADN-ul de sub unghiile actriței, acesta nu s-a potrivit cu niciunul dintre suspecții anchetați de procurori.

La un moment dat s-a vehiculat că autorul crimei ar fi un cetățean maghiar care ar fi săvârșit crime asemănătoare în Ungaria, dar și această ipoteză a fost înlăturată.

S-a ajuns astfel ca, astăzi, anchetatorii să nu mai aibă nicio pistă și, foarte probabil, crima va rămâne cu autor necunoscut.

Aceasta ar fi cea de a zecea crimă cu autori necunoscuți petrecută în județul Satu Mare după anul 1990. 

Un comentariu

  1. raudetot Răspunde

    Asa va ramane. Autoritatile care raspund de siguranta populatiei dorm bine de tot pe salarii uriase.
    Vi se pare corect? Ce masuri de protejare s-au luat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.