Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Un TIR de la Unicarm a intrat într-un taxi (FOTO)

accident-bistrita-3Un TIR aparţinând societăţii Unicarm a intrat într-un taxi, evenimentul având loc luni după-amiaza în municipiul Bistriţa. Conform bistriţeanul.ro, TIR-ul se afla în spatele taximetrului în cartierul Unirea, într-o coloană de mașini.

“Se pare că niște pietoni se aflau pe cealaltă parte de carosabil, iar taximetristul a presupus că aceștia vor să traverse strada pe trecerea de pietoni din zonă, moment în care a pus frână. Când a realizat că, de fapt, trecătorii nu au de gând să traverse, șoferul de taxi a început să accelereze din nou, însă a fost prea târziu pentru șoferul de TIR, căci acesta nu a mai putut evita impactul și a lovit mașina de taxi în partea din spate”, precizează sursa citată.

Mașinile nu circulau cu viteză, fiind în coloană, însă impactul a fost destul de puternic și taximetrul a fost serios avariat în partea din spate.

Taximetristul s-a rănit la un picior în maneta de reglare a scaunului și a fost transportat la spital de un echipaj de terapie intensivă mobilă, dar starea sa nu este deloc gravă.

TIR-ul implicat în accident este înmatriculat în Satu Mare. Acesta se deplasa în direcția Vatra Dornei – Satu Mare și nu avea marfă în momentul impactului.

 Sursa foto: bistriteanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.