Ultima actualizare: azi, 11:52
Locale

Viceprimarul Florin Fanea a fost ales președinte al PSD Călinești-Oaș

alegeri psd calinesti 2Florin Fanea a fost ales președinte al Organizației PSD Călinești-Oaș în cadrul conferinței de alegeri care a avut loc vineri seara, 2 septembrie 2016. Florin Fanea are 33 de ani, este viceprimar al comunei Călinești-Oaș, a fost președinte al organizației de tineret din localitate și președinte interimar al PSD Călinești-Oaș de câteva luni.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat că alegerea lui Florin Fanea este un pas pentru întărirea echipei.

”Alegerea lui Florin Fanea în fruntea organizației este un pas prin care întărim echipa la nivel local, dar și la nivelul județului, aducem suflu nou și forțe proaspete astfel încât să avem rezultate bune la alegerile din această toamnă. Pentru Florin este un pas politic important, dar care vine cu responsabilități și multă muncă. Construim și la Călinești-Oaș o echipă din noul val și mă bucur că oamenii cu experiență sprijină noua generație. Generația 2020 nu este doar o metaforă, ci o construcție la care muncim de azi”, a declarat Aurelia Fedorca.

Proaspăt ales în funcție, Florin Fanea s-a angajat nu doar să consolideze organizația, dar și să atragă specialiști capabili să contribuie la dezvoltarea localității.

”Avem o responsabilitate mare la Călinești-Oaș și e nevoie de multă muncă, de construcție de proiecte, de atragere de specialiști care să contribuie la dezvoltarea comunei noastre. Problemele le știm cu toții, dar noi ne angajăm să venim cu soluții astfel încât acestea să devină realitate: este nevoie în primul rând de investiții în infrastructură, în turism, trebuie să atragem investitori serioşi pentru a crea locuri de muncă mai bine plătite, trebuie să dezvoltăm agricultura şi, nu în ultimul rând, este necesară asigurarea unei sustenabilităţi pe termen lung a investiţiilor actuale”, a declarat Florin Fanea, cel care împreună cu echipa sa a primit misiunea de a câștiga alegerile locale de peste patru ani.

Sursa: PSD Satu Mare

2 comentarii

 1. Fara Cap Răspunde

  Florine Florine ce ii cu postura aia, ai facut intrecere cu Bran la cine isi pune piciorul mai sus. Se pare ca ai castigat =))

  Buna poza au pus si ziaristi de la portal, domnul din spate mananca fursecuri.

 2. Usturoitul Răspunde

  Pai așa se fac alegeri la PSD?
  trei PSD-isti din Negresti , doi cât de cât si’ unu ‘cu studii puternice – viitor vice,una din SM,si unul cu fursecurile .Si ‘ pac’ președinte ,la Calinesti?
  Bravos democratie!
  Dinule cum suporti așa ceva!
  Arata-le cine este șeful!
  Du-i pe traseul drumului PSD care v-a adus in insolventa!!!
  Acum se gândesc la investitori… Uita ce SCHIT-au fact pe lac, uita ca oamenii au dat bani pt loturi de căsuțe pe lângă lac, pe regim PSD, uita ca pe timpul PSD, comuna a intrat in Belele??
  Cred ca daca aduc un tinerel girat de președinta PSD din Negresti, au rezolvat
  Problema?
  Doamna era si pe timpul vechiului primar, tot in OAS!
  Asta este rezolvarea???
  pui un nene tânăr si gata?
  Ștergem tot managementul PSD, de pana acum,nu!
  Ce ne credeți COPI(L)I?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Schimb de ștafetă la PSD Tășnad. Adrian Farcău a fost ales președinte al Organizației

Tinerii preiau ștafeta și în organizația PSD Tășnad. Președintele TSD Tășnad, Adrian Farcău, a fost ales vineri, 2 septembrie 2016,...

Închide