Ultima actualizare: azi, 11:34
Locale

Activităţi derulate cu deţinuţii cu ocazia Zilei Educaţiei

penitenciar-satu-mareAvând în vedere importanţa zilei de 5 octombrie, recunoscută ca “ziua mondială a educatorului”, Penitenciarul Satu Mare, prin specialiştii din cadrul Biroului Educaţie, a organizat o gamă largă de activităţi.  Programele au avut ca tematică educaţia, avându-se în vedere includerea unui număr cât mai mare de deţinuţi, pliate în funcţie de nivelul şi nevoile educaţionale ale fiecărui deţinut participant. 

În acest sens, educatorii au desfaşurat următoarele activităţi: concurs interactiv de cultură generală, dezbateri, conferinţe, vizionare film cu caracter educativ, competiţii sportive, precum şi activităţi cu caracter moral-religios.

Scopul activităţilor derulate a fost atingerea obiectivelor stabilite la nivelul fiecărui deţinut, în acest mod asigurându-se o educaţie de calitate inclusivă şi echitabilă, cât şi promovarea învăţării de-a lungul vieţii pentru toţi.

“Educaţia nu este pregătirea pentru viaţă, educaţia este viaţa însăşi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șase agenții de turism sătmărene închise de ANT. Care sunt motivele

Șase agenții de turism din județul Satu Mare au fost închise de Autoritatea Națională pentru Turism (ANT). Instituția a publicat...

Închide