Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Andreea Paul explică de ce a renunțat să candideze la Senat

andreea paulDeputatul PNL de Oaș, Andreea Paul, a renunțat să candideze pentru senat, deși partidul îi oferise prima poziție pe buletinul de vot. Iată ce spune deputatul:

Propunerea pe care mi-a făcut-o PNL pentru alegerile parlamentare a fost locul 1 la Senat în județul Satu Mare, pe care l-am refuzat din următoarele motive:

1.Nu mi-e indiferent cu cine fac echipă.

2. Pregătirea mea profesională mă recomandă pentru Camera Deputaţilor, care este decizională pe teme economice, buget, finanțe, nu la Senat, care este camera superioară decizională pe probleme de securitate, apărare, politică externă ş.a.m.d. unde nu am expertiza necesară.

Pe lângă toate acestea, nu sunt genul de om care ține de o funcție politică cu orice preț. Sunt prea mulți oameni în politică care nu au o pregătire potrivită în spate și care țin cu dinții de scaunele publice. Nu sunt genul acela de persoană. Când cei din jur coboară atât de mult ștacheta, eu am obligația să ridic ștacheta și mai sus.

Am sufletul împăcat că în fiecare an am dat socoteală alegătorilor mei din Satu Mare cu raportul de activitate și după patru ani de mandat am avut ce să le spun. Am avut zeci de proiecte în beneficiul celor care m-au trimis în Parlament, atât proiecte naționale, cât și locale. Ar fi bine să poată toți da socoteală alegătorilor lor așa cum pot eu da: http://www.andreeapaul.ro/decalog-profesional/

 Îmi asum principiul fundamental al lucrului bine făcut și nu mă tem niciodată să susțin concret valorile liberale aplicate pozitiv. Valorile politice, sociale și economice liberale ne ajută să eliminăm politicianismul nereactiv, gol de conținut, fără rezultate. Aceste valori liberale fac imposibilă stagnarea. Promovez dreptul la egală exprimare în orice domeniu, încurajez valoarea fiecăruia, dar și competiția. Militez pentru eficiență și rentabilitate, pentru forța economică și politică inteligentă a României. Gândesc și fac ceea ce fac, decid și acționez în consecință. Modernizarea României nu poate veni fără schimbarea sinceră a atitudinii politice și electorale în acest sens.”

9 comentarii

  1. Cocolino Răspunde

    Du-te draga doamna la bucuresti si te lauda cu ce ai facut aici ca noi vedem la tot pasul….Si ar fi foarte bine daca v-ati supara asa tare ca va pus “partidul” de senatoare ca n-ati mai candida nici de deputata, cel putin nu de sm. Mare c..va femeia asta !!! Mi-e rusine ca sint roman din cauza ei si nu numai.

  2. Gogu Steriade Răspunde

    Bărbi !!!Locul la senat pentru judetul Satu Mare nu e eligibil,deci isi pierdea timpul degeaba !!Sigur,dacă propunerea era pentru camera deputatilor,nu mai conta ”cu cine face echipă”!!Fugi la tine in Bobota,si incearcă acolo să prostesti lumea,blondo !!P.S.-Poate-ti faci si un control la ”mansarda” !!

  3. dani Răspunde

    Dute doamna si lasane pleaca la tine in judet ,,ai plins la Basescu ca nu tea pus ministru si ai fugit , acum vei fugi unde ca sa candidezi la camera deputatilor , in ce judet o sa mai emigrezi esti arhi cunoscuta in la nivel national ca nu te intereseaza decit functiile E doman dar sti cum se spune Stolojan a imbatrinit a ramas fara forta

  4. ion Răspunde

    Mai circotasilor, e singurul parlamentar care a facut ceva in legislatia aceasta ! Dar ce sa facem daca nu va pricepeti ?

  5. Satmarean Răspunde

    Ce te pricepi tu Ioane.Ce a facut? A, sustine guvernul asta de rahat si mai vor să ne bage pe Ciolos pe gat încă 4ani!!!! Ferească sfântul!!!!!!

  6. Tica Răspunde

    du-te doamna ala gara, ia trenu si fa-te frizerita

  7. satmarean Răspunde

    Doamna aveti toata consideratia din partea mea!Sunteti singurul parlamentar de Satu Mare care aveti o pregatire si care ati avut initiative in Parlamentul Romaniei!Chiar aveti cu ce va lauda!Ar fi pacat sa nu candidati, chiar si independenta!Sunt sigur ca ati obtine un rezultat favorabil!Si aveti ocazia sa-i “bateti” pe ceilalti candidati care sunt niste neaveniti si care urmaresc doar obtinerea unei pensii de parlamentar! Toto ceilalti propusi NU AU FACUT NIMIC,DAR ABSOLUT NIMIC pentru judet sau oras chiar daca se lauda ca au lucrat in administratie.Au lucrat degeaba ca nu stiu cu ce se mananca administratia publica, sunt niste RATATI PROFESIONAL, dar toti!UDMR-ul are ceva reprezentanti care sunt eligibili!Eu personal va doresc sa aveti mult succes !

  8. ted Răspunde

    in 2010 ai nenorocit milioane de romani tuta dreacu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.