Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Angajări masive la Spitalul Județean Satu Mare. Ce se caută

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări masive căutând medici. În acest sens, recent au fost scoase la concurs 15 posturi de medici în cadrul spitalului la diferite specialități.

Astfel, va fi organizat un concurs pentru ocuparea a

– două posturi de medic anestezis la Terapie Intensivă,
– un post demedic radiolog pentru Laboratorul de Radiologie din Tășnad,
– trei posturi de medici la Urgențe,
– un post de medic pediatru, tot la Urgențe,
– un post de medic în specialitatea diabet și boli metabolice,
– un post de medic hematolog pentru policlinică,
– un post de medic oftalmolog pentru secția Oftalmologie,
– două posturi de medici cu specialitatea obstetrică-ginecologie pentru Maternitate,
– un post de medic cu specialitatea medicină internă,
– un post de medic pediatru, ambele pentru Tășnad,
– un post de medic de mediciă de urgență pentru Urgențele spitalului din Tășnad.

La concurs se pot prezenta medici specialiști sau primari confirmați în specialitatea respectivă, rezidenți aflați în ultimul an de pregătire la postul pentru care optează.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 24 octombrie, data concursului urmând a fi anunțată ulterior, dar nu mai târziu de 10 ianuarie.

4 comentarii

 1. Karasz Melinda Răspunde

  Este simplu! Cum sa angajat sute de asistente si infirmiere….. Toti din partidul dnei Papici angajati la CRUCEA ROSIE si detasati pe salarii mari in spital…. Sunt angajati care sunt platiti cu studii superioare si de nu au …. Si noi satmareni vrem servicii de calitate! Acest lucru de ce nu promoveaza doamna manager???

 2. Tartan Maia Răspunde

  E cam interesant comentul de la KM si eu am vrut sa concurezi dar mi sa respins dosarul ca am postliceala de asistenta sociala si postul necesita studii superioare, dar pentru unii fosta mea colega lucreaza cu postliceala de as sociala in urgenta pentru ea CUM sa putut, probabil ca e din partidul doamnei educatoare….. Dar ce fac alesi de UDMR de la consiliu judetean cei care conduc, sau curtea de conturi cum se impart banii nostri!

 3. Oroszi Răspunde

  Poi in Romania esta tara tuturor posibilitatiilor, pana in ziua de azi practica ilegalitati cu angajari la crucea rosie, si detasati la spital, inclusivi si asistete sociale, trebuie instintat pe Read Arafat dupa cum citeam pe internet urgentele este in subordinea dansului,dna papici coordonatoarea clanului de angajari ilegale!

 4. george Răspunde

  După cum se vede la spitalul judetean sunt foarte multe ilegalități de când conduce dna educatoare , ce facem ? așteptăm să mai moară unul la urgență ? Funcția trebuie depololitizată, scoasă la concurs , așa cum se întâmplă la școli , concurs la care să nu poată participa cei care sunt politicieni . Politica nu are ce căuta în școli și spitale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.