Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Criză de personal în Primăria Satu Mare. Peste 100 de posturi vacante

primaria satu marePrimăria Satu Mare și instituțiile subordonate se confruntă cu o adevărată criză de personal. Primarul Kereskenyi Gabor a precizat astăzi, într-o conferință de presă, că Primăria dispune, în organigramă, de 308 posturi din care 114 sunt vacante și doar 194 ocupate. Asta în condițiile în care organigrama a fost redusă cu 16 posturi față de administrația anterioară. 

”Marea noastră problemă este să găsim oameni. Nu văd cum vom putea face angajări în posturile cheie, nu văd cum putem angaja oameni de conducere”, a precizat primarul Kereskenyi. 

Proiect de hotărâre privind  aprobarea organigramei, a statutului de funcţii ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Satu Mare şi ale Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Satu Mare va fi supus spre aprobare în cadrul ședinței Consiliului Local de mâine. Dacă organigrama va fi aprobată, atunci Primăria Satu Mare mai trebuie să angajeze peste o sută de persoane.

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Sunteti nebuni de legat ! Mai aveti ceva neamuri care trebuie angajate ? Judetul si municipiul este condus de catre famiglii de bugetari ( vezi gabor, arpi, albu,feher,etc) si atunci va mirati ca am ramas pe ultimul loc din nv!!!!!!

  2. functionar public Răspunde

    Daca tot sunt vacante macar sa angajeze specialisti..nu ca cei din vechea conducere care si-au adus oamenii lor, doar ca niciunul de specialitate

  3. Stan Răspunde

    Pai, nu se pot angaja. ca anul trecut si asta primavara asa era textul udemere, ca nu e voie sa se angajeze, ca nu e nevoie de oameni. Pe cat pariem ca nu se vor face angajari pe criterii politice? :))))))))

  4. Ion Răspunde

    Sa vedem acum consecventa udemere…

  5. Reflector Răspunde

    Gaborica parca spune-ai in campanie ca te descurci cu ce avea primaria anul trecut,nu stie Coica sa ii conduca.De ce esti mincinos de la inceput.

  6. GOVOR Răspunde

    Domnule primar sunati-ma ca va rezolv eu cu personal, la cate surori frati verisori si verisoare am umplem primaria cu ei in 5 minute, ca doar deh cum credeti ca am facut pana acum, va dau exemple sora de la Apaserv sora de protectia copilului ba mai mult i-am angajat si pe barbatii lor la consiliu judetean. Sunati-ma linistit se rezolva. A da si pe Oana la Minister ce zice-ti.0740 BOU NOU

  7. anonim Răspunde

    Oleu, sa gasit un anonim, atentie ca te pomeni ca esti unul dintre incornoratii doamnelor invocate, eu zic sa iti vezi de treaba ca mai bou ca tine nu trebuie. Aia cu expiratul ai gandit-o mult asa-i.

  8. ZOLI Răspunde

    DA UNDE ESTE LISTA CU POSTURI LIBERE? S-A DISTRIBUIT NUMAI INTRE ANGAJATI SI PCR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.