Ultima actualizare: azi, 20:29
Locale

Primăria vrea să modernizeze opt străzi de pământ. Despre ce e vorba

strazi-pamantPrimăria municipiului Satu Mare are în vedere modernizarea a opt străzi de pământ din oraș. Primarul Gabor Kereskenyi a precizat astăzi, într-o conferință de presă, că modernizarea acestora va fi supusă dezbaterii consilierilor locali în viitoarea ședință, care va avea loc mâine.

Străzile care urmează a fi modernizate sunt Alexandru Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada, Locomotivei și Mașiniștilor, Ferăstrău și Merilor. Edilul șef a mai spus că se va încerca includerea celor opt străzi pe programul POR. 

Tot cu aceeași ocazie, primarul Kereskenyi a mai precizat că se are în vedere reabilitarea termică a opt blocuri din Satu Mare, cu 425 de apartamente. În acest caz, proiectele pentru finanțare trebuie depuse până în data de 12 noiembrie. 

 Primarul Kereskenyi s-a mai arătat nemulțumit de activitatea Poliției Locale Satu Mare, despre care spune că este una dintre cele mai contestate instituții aflate în subordinea Primăriei, fie că e vorba de ordine publică, fie de parcări. Și reclamațiile nu vin numai de la cei sancționați de polițiștii locali. Edilul șef a mai arătat că nu se are în vedere schimbări la nivelul conducerii acestei instituții ci trebuie luate măsuri ca Poliția Locală să funcționeze la parametrii normali. 

 

 
 

3 comentarii

 1. EU Răspunde

  SI STRADA CIRESILOR S-AR PUTEA..E DOAR UN KM

 2. ovi Răspunde

  In zona Dara, este un cartier rezidential in plina expansiune, il invitam pe domnul primar ,sa vina sa vada pe ce strazi circulam,ca in Evul Mediu.E vorba de strazile..Krudy Gyula, Kaffka Margit, Alba Iulia,Eugen Ionesco!

  • Alecu Russo Răspunde

   Fundatura Alecu Russo are o portiune de la intrare de 50-60m absolut catastrofala din cauza ca printr-o anumita influientă cu ani în urma s-a reusit asfaltarea acestei porţiuni.Lucrare facută de mântuială care acum îşi artă efectele.Cum nu asfaltează nimeni această gropile din această porţiune ci doar se umplu cu moloz efectul este contrar scopului.Denivelările devin şi mai mari.Cert e că după această porţiune de intrare strada e din pământ,reparabilă şi satisfăcătoare.Dar intrarea e jalnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.