Ultima actualizare: azi, 20:52
Locale

“Cuţitarul” din spitalul din Carei acuză: Dacă nu făceam scandal, tatăl meu murea!

resuscitare-spitalAcuzaţii extrem de grave aduse de “cuţitarul” Csokor Lorant din Carei, cadrelor medicale de la spitalul din localitate. El susţine că a fost nevoit să facă scandal pentru a mobiliza cadrele medicale să îl salveze pe tatăl său, pe care l-a găsit aproape mort în salon, în vreme ce asistentele se jucau pe telefon. El a povestit pentru portalul opiniedecarei.com cum s-a întâmplat totul.

„Când am ajuns la spital, tatăl meu se zbătea între viaţă şi moarte în salon. Când doctorul a venit în vizita de dimineaţă, acesta a început să strige la asistente că nu i-au dat perfuzii, că nu l-au conectat la aparate. Asistentele au început să-l tot înţepe pentru a-i găsi o venă. L-au înţepat de zeci de ori, fără să reuşească. În cele din urmă, a venit un asistent care a reuşit acest lucru din prima, dar a trebuit să plece. În lipsa lui, asistentele au început din nou să-l ciuruiască”, povesteşte Csokor Lorant.
Părăsit în salon, peste câteva ore, tatăl său a suferit un infarct.

„Tatăl meu a început să se simtă foarte rău. Am pornit să-l caut pe medicul cardiolog, dar nu l-am găsit nicăriei. Mi s-a spus că a plecat la cabinetul său privat. Când am revenit în salon, tatăl meu nu mai respira. Am fugit la asistente. Unele se jucau pe telefon, altele la calculator, iar una completa nişte hârtii. Le-am cerut să meargă repede în salon, căci tata este pe moarte. Când am văzut cât de încet se mişcă, am decuplat. De nervi, am spart două geamuri şi am luat un ciob de sticlă. Nu am avut cuţit la mine, ci doar acel ciob din geamul spart. M-am dus la asistente şi le-am spus să meargă repede la tata. Le-am ameninţat, disperat fiind că tatăl meu moare în salonul alăturat, iar lor nu le pasă. Atunci m-am tăiat şi eu”, ne-a declarat Csokor Lorant.
„Am început să plâng pe coridor, convins că tatăl meu a murit. A apărut şi medicul cardiolog. Am avut un schimb de replici cu el. Într-adevăr, l-am împins de două ori, dar nu l-am lovit. Speriat, medicul le-a cerut asistentelor să cheme Poliţia, apoi a intrat la tata în salon. Cu ajutorul lui Dumnezeu, a reuşit să-l resusciteze. Pentru mine asta contează cel mai mult. Dacă nu făceam scandal, tata murea acolo cu zile”, este de părere Csokor.
Csokor a fost ridicat de poliţişti, şi reţinut pentru 24 de ore. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, ameninţare, loviri şi alte violenţe. El este acum sub controlu judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

3 comentarii

 1. Fara Cap Răspunde

  Daca ii adevarat ce zice au scapat usor asistentele si medicul, alti sigur stergeau cu ei pe jos.

 2. Satu mare Răspunde

  Daca erau tigani altfel se miscau. Ca aia se aduna ci zecile si fac scandal din nimic. Asa ca esti unul normal nu te baga on seama.

 3. Coriolan Răspunde

  După descrieri cred că fiecare se regăsește în postura lui Lorant,(adică au trăit sau vor trăii așa ceva).
  Ți-ai salvat tatăl Lorant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.