Ultima actualizare: ieri, 21:13
Locale

Atenție sătmăreni! Hoții de buzunare fură din autobuze

hoti-de-buzunareO sătmăreancă dorește să le atragă atenția că, în ultima perioadă, hoții de buzunare fură tot ce pot de la călătorii pe autobuzele de transport în comun din municipiul Satu Mare.

”Pe autobuze circulă doi indivizi, mai creoli, bine făcuți, în jur de 30 de ani, care fură. Chiar azi, pe linia 12, mi-au deschis geanta și au încercat să-mi cotrobăie prin ea. Noroc că mi-am aruncat ochii pe geantă și am văzut că unul dintre ei avea mâna pe ea.  Fiind foarte aglomerat, nu m-am putut muta, așa că mi-am pus geanta în față. Atunci am observat că fusese deschis fermoarul. Așadar, atenție maximă la cei care circulă cu autobuzul”, spune sătmăreanca.

Hoții de buzunare profită, din câte se pare, de vremea urâtă de afară, când autobuzele sunt foarte aglomerate, mai ales la orele de vârf. Mare atenție la cine stă pe lângă voi. Feriti-vă de orice vi se pare suspect. 

Poate nu ar strica și niște patrule în civile ale poliției, fie ea locală sau națională. 

2 comentarii

  1. diana Răspunde

    da cine sa ii prinda….. ca politistii stau lapanda sa de-a amenzi de circulatie… idiotii…

  2. Unu Răspunde

    Circula regulamentar și n-ai treaba cu ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Lansare de carte la Biblioteca Județeană Satu Mare

  Biblioteca Județeană Satu Mare și Fundaţia Culturală „Tarbut” din Sighet, cu sprijunul „Asociației Oamnenilor Mici”, organizează joi, 13 octombrie,...

Închide