Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Organigrama Primăriei, aprobată. Discuții în Consiliul Local

clNoua organigramă a Primăriei municipiului Satu Mare și a instituțiilor subordonate au fost aprobate în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local, nu însă fără discuții.

Consilierul local PSD, Radu Roca, a cerut unele explicații, dar a făcut și unele propuneri în ceea ce privește organigrama primăriei dar și a celei a Administraţiei Domeniului Public, însă, în cele din urmă, ambele proiecte de hotărâre au fost votate în forma inițială. Noua organigramă conține 308 posturi din care doar 194 sunt ocupate, 114 fiind vacante.

Tot în cadrul ședinței de astăzi au mai fost aprobate și studiile de fazabilitate privind modernizarea a opt străzi de pământ din municipiul Satu Mare, cu mici obiecțiuni făcute de consilierul UDMR Tiberiu Gunthner, dar și cele privind izolarea termică a opt blocuri din oraș.

La propunerea primarului Kereskenyi Gabor, s-a decis înființarea unui bust Paul Erdos, în pasajul Ștefan Ruha.

Chiar dacă ședința de astăzi a fost destul de încărcată, având pe ordinea de zi 35 de puncte, aceasta a decurs în condiții normale, cu excepția intervențiilor mai sus menționate, nemaiexistând alte discuții.

4 comentarii

  1. Fara Cap Răspunde

    Du-te-n plm Gabor.
    Ce treaba are Paul Erdos cu Satu Mare si Romania?

    • sula Răspunde

      Un grafician renumit de origine evreiasca. Si da, spre deosebire de tine, e satmarean. S-a nascut cand parintii tai erau niste maimutzoi pe copaci :)))))

      • Stan Răspunde

        Un “artist” care l-a lins pe ceasca la greu. Daca e de origine evreiasca nu inseamna automat ca e si renumit. Daca treci granita judetului si intrebi o sa vezi ca nu a auzit nimeni de el

  2. Putori penale Răspunde

    Bă da podu ăla nu-l mai asfaltați ca ne prinde Crăciunul in lucrări?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.